Sårede Liverpool må undvære anføreren


Sårede Liverpool må undvære anføreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liverpools anfører Jordan Henderson må regne med en længere skadespause end først antaget. Undersøges i USA.

I den engelske Premier League-fodboldklub Liverpool må man nu se i øjnene, at anfører Jordan Hendersons skadespause har længere udsigter end først antaget.

Den engelske landsholdsspiller er fløjet til USA for at modtage behandlinger for den skade, som opstod i hælen, da Liverpool besejrede Bournemouth 1-0 i Premier League den 17. august.

Det skriver britiske medier tirsdag.

I første omgang tyder det dog ikke på, at Henderson skal opereres.

I de tre ligakampe siden anførerens skade har Liverpool kun hentet et enkelt point. Det kom i en 0-0-kamp mod Arsenal. Siden har holdet tabt 0-3 til West Ham og senest 1-3 til Manchester United.

I Liverpool havde man håbet, at Jordan Henderson ville være klar efter landsholdspausen i begyndelsen af september, men nu har han altså snart været ukampdygtig i en måned.

Til gengæld er der gode nyheder fra skadeslisten til manager Brendan Rodgers.

Midtbanespilleren Adam Lallana, som heller ikke har spillet de seneste tre kampe, er tilbage i træning og kan måske være med mod Norwich på søndag.

Philippe Coutinho, som har været ude med karantæne, er formentlig tilbage i startopstillingen, når Liverpool i Frankrig møder Bordeaux i Europa League på torsdag.

Sårede Liverpool må undvære anføreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce