Så gælder det for HC Odense

Maja Jakobsen er noget afkræftet efter sin virus-infektion men vil sandsynligvis være at finde på banen i Odense Idrætshal til HC Odenses ottendedelsfinale i EHF Cuppen, lørdag klokken 15.00.
Foto: Kim Rune

Så gælder det for HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HCO har et enkelt måls forspring med i rygsækken til lørdagens retuopgør mod Tertnes, Bergen i EHF Cuppen

HC Odense har store problemer i ligaens grundspil med en aktuel placering som næstsidst og kæmpende for at undgå nedrykningsspil.

Klubben har anderledes succes i EHF Cuppen, hvor de orange i dag klokken 15.00 spiller returopgør mod Tertnes fra Bergen efter fynsk sejr på udebane 22-21 i søndags over et ungt og urutineret foreningshold, der dog ligger i toppen af den norske liga. Det er et opgør om at nå kvartfinalerunden.

I de første 40 minutter i Bergen spillede HC Odense de norske kvinder ned under halgulvet og førte med ni mål, men med ukoncentrerede sidste 20 minutter kom hjemmeholdet ind i kampen.

- Det måtte selvfølgelig ikke ske. Det var ikke i orden. Men jeg tror på, at vi har gode chancer for at afgøre det til vores fordel på hjemmebane, siger stregen Sarah Iversen.

Den norske bagspiller, Maja Jakobsen, var ikke med i Bergen - og i øvrigt heller ikke i HC Odenses liganederlag til Nykøbing Falster midt i ugen. Maja Jakobsen trænede med fredag og vil være med i truppen til opgøret mod Tertnes, Bergen.

Så gælder det for HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce