Flere af de fynske profiler i skarp aktion i weekenden for første gang i denne sæson

Der er fortsat frost på jorden om morgenen, men det kan alligevel ikke skjules: Speedwaysæsonen venter lige om hjørnet.

Flere af de fynske profiler har trænet intensivt rundt om i Europa i de seneste par uger, og i denne weekend gælder det skarp aktion for flere af dem.

I et parløb i tyske Wittstock, lørdag, vil man kunne se både Nicki Pedersen og Peter Kildemand - i øvrigt sammen med landsholdskaptajn Niels-Kristian Iversen - på slaggerne. Nicki Pedersen danner par med tyske Mathias Schultz, Peter Kildemand med Martin Smolinski, Tyskland, og Iversen med Tobias Busch, Tyskland. Blandt andre også russiske Emil Sayfutdinov og svenske Antonio Lindbäck er med i Wittstock.

Ulrich Østergaard har tidligere kørt for Fjelsted men stiller i den kommende sæson op for Munkebo. Søndag får Østergaard en 10 års-testimonial i den engelske ligaklub, Peterborough Panthers. Blandt de deltagende kørere er to andre for Munkebo-truppen - kaptajn Hans Andersen og det fremadstormende stortalent, Anders Thomsen.

Et par andre, interessante speedwaydatoer: Lørdag den 23. april kører Munkebo Scorpions Champions League ved Berlin, fredag den 29. april klokken 18.00 åbner Munkebo og Fjelsted ligasæsonen med et lokalbrag i Munkebo og dagen efter, lørdag den 30. april klokken 19.00, køres sæsonens første VM-grandprix i Krsko, Slovenien, med blandt andre Nicki Pedersen og Peter Kildemand i det internationale felt.

  • SportFyn