Så er det nu, Søren Hansen


Så er det nu, Søren Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre danskere er med i årets sidste major i golf. For Søren Hansen er der mest på spil. Han kan sikre sig en plads på det europæiske Ryder Cup-hold

Torsdag eftermiddag dansk tid slås det første slag i årets sidste majorturnering i golf, USPGA Championship.

Tre danske spillere er med, og ikke mindst for den bedste af dem, Søren Hansen, kan turneringen få stor betydning. Et godt resultat kan nemlig sikre ham en plads på det europæiske Ryder Cup-hold i golf. Til gengæld kan et misset cut i hvert fald for en stund sende ham ud i kulden.

Søren Hansen er som nummer otte inde i varmen nu, men kun få points (læs: penge) skiller ham fra en flok af spillere, der jager de ti eftertragtede pladser. Kaptajnen Nick Faldo kan selv udpege to spillere, men her vil Søren Hansen aldrig komme i betragtning. Han skal klare ærterne selv.

De tre danskere går næsten i hælene på hinanden. Klokken 19.40 dansk tid slår Søren Kjeldsen ud sammen med den rutinerede australier Stuart Appleby og amerikaneren Charles Howell III.

Klokken 20.00 er det Anders Hansens tur i selskab med canadieren Stephen Ames og den amerikanske veteran Mark Calcavecchia. Ti minutter senere er Søren Hansen i bold med langtslående J.B. Holmes og erfarne Chris DiMarco, begge amerikanere.

Endnu en gang er det en major uden den skadede Tiger Woods.

For tre år siden var den nu falmede Thomas Bjørn kun en hulkant fra at komme i omspil med amerikaneren Phil Mickelson. Ved den lejlighed scorede Bjørn en 63'er - syv under par - en tangering af den bedste runde nogensinde i en major på amerikansk jord.

Apropos Mickelson. Han er i form og kan være et godt bud på en vinder på Oakland Hills, hvor Europa i øvrigt for fire år siden lammetævede USA i Ryder Cup.

Så er det nu, Søren Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce