Så er Jan Pytlick på vej hjem til Fyn

Jan Pytlick i mediernes søgelys - på vej hjem fra Makedonien for at tiltræde i HC Odense fra næste sæson.
Foto: Yilmaz Polat

Så er Jan Pytlick på vej hjem til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag kunne Sport Fyn fortælle, at håndboldtræner Jan Pytlick sandsynlighed er på vej til HC Odense - tirsdag meldte hans klub, WHC Vardar, så ud, at den tidligere kvindelandstræner stopper i klubben.

Allerede mandag kunne Sport Fyn fortælle, at Jan Pytlick, tidligere landstræner for kvindelandsholdet, efter avisens oplysninger er på vej til HC Odense, hvor han vil blive præsenteret i slutningen af næste uge.

Som Sport Fyn kunne oplyse, skal der være tale om en toårig aftale med option på et år mere. Aftalen er gældende fra næste sæson.

Tirsdag morgen kom det så frem, at Pytlick netop er på vej væk fra sin nuværende klub, WHC Vardar, hvor han i 11 måneder har fungeret som konsulent for kvindeholdet.

Aftalen krævede, at Jan Pytlick bosatte sig i Skopje, og det faktum blev for belastende for familien.

Den makedonske storklub meddeler således på sin hjemmeside, at Jan Pytlick forlader rollen som konsulent efter denne sæson, da han savner sin familie hjemme i Danmark. Pytlick har ellers kontrakt på et år mere i Makedonien.

- Jeg brugte julen på at tale løsninger med min kone. Men det er en svær situation, at jeg bor i Skopje. Så i fællesskab med klubben fandt vi frem til, at jeg skulle stoppe, selvom min kontrakt også gælder i næste sæson, siger Jan Pytlick til Vardars hjemmeside.

Så er Jan Pytlick på vej hjem til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce