Så blev Ruud præsenteret

Espen Ruud er ny mand i OB.
Foto: robert wengler

Så blev Ruud præsenteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den norske forsvarsspiller Espen Ruud er ny mand på OBs hold.

Det var ikke den store overraskelse, da OB i dag præsenterede den norske forsvarspiller Espen Ruud som ny mand i den stribede trøje.

Det har i flere dage været kendt, at Espen Ruud var meget tæt på kontrakt i OB - i dag klokken 13 blev det så officielt.

Esben Ruud har skrevet en fireårig kontakt med OB og er hentet i norske Odd Grenland.

- Espen Ruud er blandt de bedste backs i Skandinavien, og man kan betegne ham som en meget offensiv backtype. Han er dygtig i defensiven, men samtidig er han stærk i afslutninger og indlæg, ligesom han er dygtig i hovedspillet. Hans rolle som viceanfører understreger også, at han har gode lederegenskaber, og jeg forventer, at han bliver et stærkt aktiv i vores trup, siger OB-direktør Kim Brink om den 24-årige spiller..

Odd Grenland får til gengæld OB-backen Søren Jensen på holdet.

- Søren har gjort det godt i OB, men han har ikke opnået helt så meget spilletid, som han har ønsket sig. Søren har stadig et stort potentiale, og vi havde gerne beholdt ham, men vi har forståelse for hans ønske om at komme til at spille mere kontinuerligt, og derfor kan alle parter være tilfredse med, at han nu får muligheden i Odd Grenland, siger OB-direktør Kim Brink.

Så blev Ruud præsenteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce