SUS-talenter i spil mod Faaborg


SUS-talenter i spil mod Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg giver debut til landsholdsspiller Kasper Nielsen i aftenens pokalkamp mod SUS Håndbold

Håndbold: Gennemsnitsalderen bliver i den lavere ende, når SUS Håndbold i aften møder Faaborg HK i femte runde af pokalturneringen.

SUS Håndbold, som spiller i Fynsserien, lader nemlig en række af klubbens største talenter få chancen mod Kasper Nielsen, Asgeir Örn Hallgrimsson, Jakob Larsen og resten af profilerne på Faaborgs hold.

- Vores U18-drenge, der spiller i Østligaen, er klubbens flagskib, og der er op til 300 tilskuere til deres kampe. Fem-seks af dem får chancen mod Faaborg, så det er lidt specielt.

- Nogle af dem er drenge fra byen, mens andre har spillet i SUS, siden de var drenge-spillere. De var med til at vinde bronze ved DM som drengespillere, og de har holdt sammen siden, siger Erik Hansen, der er pr-ansvarlig i SUS Håndbold.

Kan ikke matche fysikken

U18-holdet ligger lige nu nummer to i Østligaen, og flere af spillerne har allerede været med på Fynsserieholdet, hvor de har gjort deres til, at SUS Håndbold har vundet de seneste 13 kampe i rækken.

- Vi fører klart Fynsserien, og vi håber at kunne rykke op i år. Det vil også give de unge en ny dimension, hvis vi kan tilbyde dem divisions-håndbold, siger Erik Hansen, der dog ikke satser alt på, at SUS Håndbold i aften slår Faa­borg.

- Det er sjovt, at vi får Kasper Nielsen, Asgeir Örn Hallgrimsson og Jakob Larsen til Ullerslev. Men det bliver noget lidt andet for vores unge spillere. Bortset fra fysikken er de fantastisk talentfulde, så vi skal nok være med, men vi kan ikke matche dem fysisk. Det er jo tre hårde drenge, Faaborg har hentet i GOG, siger Erik Hansen.

Faaborg-træner Thomas Ørneborg glæder sig også til pokaldysten. Og til mødet med nogle af de unge SUS-talenter.

- Det er nogle fine spillere, og de har sikkert et højere tempo end seniorholdet, men vi skal trække fra fysisk i løbet af kampen.

- Det bliver sjovt at spille med hold, der spiller livet løs og måske ikke går så meget op i, om de vinder eller ej, men bare gerne vil spille en god kamp, siger Thomas Ørneborg, der må se bort fra de småskadede Mikkel Dons og Jacob Halle.

Til gengæld er Kasper Nielsen klar til sin Faaborg-debut, efter han søndag ikke kunne være med i sejren over AG Håndbold, da hans kæreste var i veer.

SUS-talenter i spil mod Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce