Østfynboer skal klamre sig, at bundholdet Korsør søndag besejrer Fredericia

HÅNDBOLD: Efter lørdagens nederlag til SUS Nyborg på 30-24 i Lemvig skal østfynboerne klamre sig til håbet om, at bundholdet Korsør kan vinde hjemme over Fredericia søndag. Hvis Fredericia vinder, står SUS Nyborg til gengæld med halvandet ben i 2. division, fordi afstanden op til kval-kampe om at undgå nedrykning så vil være fem point med tre runder igen.

- Modsat kampen mod HØJ, hvor vi slog op i banen i slutningen af første halvleg, var vi i dag mænd, der gav hinanden et klap på skulderen. Vi havde få simple aftaler, som vi overholdt fint bortset fra en kort periode efter pausen, hvor vi var bagud 14-12, siger assistenttræner Kasper Andersen, der var hovedansvarlig under kampen, fordi cheftræner Lasse Andersen havde fri på grund af sin kones fødsel.

- Vi manglede lidt skarphed på fløjene og det blev også afgørende for, at vi var bagud med fem, da der manglede ti minutter. Vi forsøgte med syv mod seks, og det fungerede til dels, men vi blev også straffet for det, forklarede Kasper Andersen.

- Vi krydser fingre for, at Korsør kan vinde over Fredericia, og så må vi selv hente fire point i de tre sidste runder. Ellers bliver det svært, erkender Kasper Andersen.

SUS Nyborg har Korsør hjemme, kriseramte Odder ude og lokalopgøret hjemme mod Otterup tilbage på programmet.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.