SUS Nyborg: Elitesatsning blev for dyr

Fra næste sæson er det slut med SUS Nyborg-damehåndbolden, men damehåndbolden i 2. division på Østfyn fortsætter i SUS Håndbold-regi. Arkivfoto: John Schmidt

SUS Nyborg: Elitesatsning blev for dyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra næste sæson er det slut med SUS Nyborgs håndbolddamer. Licensen og holdet går tilbage til SUS Håndbold.

Håndbold: Det blev for dyrt med en elitesatsning for både herrerne og damerne i SUS Nyborg-regi.

Fra næste sæson er licensen for damerne, der spiller i 2. division, således tilbage i SUS Håndbold, og holdet spiller med det navn i 2. division i sæson 2018/19.

Det er eliteudvalget i det østfynske håndboldsamarbejde, der sammen med moderklubberne har besluttet at returnere licensen for dameholdet til SUS Håndbold.

I en pressemeddelelse skriver eliteudvalget, at årsagen til, at det fælles projekt ophører efter fem år, hvor holdet i alle årene har spillet i 2. division, er, at det har vist sig ikke at kunne holde økonomisk at satse på elitehåndbold for både damer og herrer. Således kom SUS Nyborg sidste år ud med et underskud trods et lavbudget i forhold til de øvrige klubber med 1. divisions-herrehold.

- Det har bestemt ikke været nogen let beslutning for moderklubberne eller eliteudvalget at skulle tage denne konsekvens, da dameholdet og hele teamet omkring holdet har leveret gode resultater og ikke mindst vist stort engagement i alle sæsonerne i SUS Nyborg, lyder det fra eliteudvalget, som efter træningen torsdag aften meddelte beslutningen til spillerne og trænerteamet.

Et enigt eliteudvalg med moderklubberne bag sig håber, at beslutning kan være med til sikre fortsat udvikling af elitehåndbolden på Østfyn, står der i pressemeddelelsen, hvor det også slås fast, at SUS Håndbold er klar til at tage imod 2. divisionsdamerne med åbne arme - og glæder sig til at byde holdet velkommen i de rammer i Ullerslev, som flere af spillerne kender fra deres tid før sammenlægningen.

SUS Nyborg: Elitesatsning blev for dyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce