Rynket pande hos Pytlick: HCO i pinlig halvleg

Jan Pytlick talte før kampen mod København til de godt 400 VIP-gæster i idrætshallen. Den nye cheftræner blev modtaget med markante klapsalver. Men der venter et stort arbejde, som opgøret umiddelbart bagefter viste kontant.
Foto: Robert Wengler

Rynket pande hos Pytlick: HCO i pinlig halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HC Odense blev spillet ned af et af de andre bundhold, København Håndbold, og ligner mere og mere et hold, der skal i nedrykningsspil.
- Plads til forbedringer, konstaterede Jan Pytlick kontant efter kampen

Jan Pytlick har ingen klausul om at kunne slippe ud af sin aftale, hvis HC Odense skulle rykke ud af ligaen. Det bekræfter han over for Sport Fyn.

Det gør HCO nok heller ikke, men det ligner alligevel mere og mere nedrykningsspil for fynboerne, der tirsdag aften - på samme dag som klubben præsenterede Pytlick som ny cheftræner fra næste sæson - fik en regulær endefuld af et af de andre bundhold, København Håndbold.

HCO kan så glæde sig over, at niveauet i toppen af 1. division sandsynligvis ikke vil blive noget problem i et nedrykningsspil.

Med nederlaget er de orange ved at isolere sig på ligaens næstsidsteplads med kun otte point for 14 kampe.

- Der er plads til forbedringer, sagde Jan Pytlick som sin eneste kommentar til Sport Fyn efter opgøret i Odense Idrætshal.

Eks-landstrænerens rynker i panden sagde resten.

HC Odense første ellers med et enkelt mål - 13-12 - efter en rimelig godkendt første halvleg, men da fynboerne tabte de første 10 minutter af anden halvleg med 1-8, var løbet kørt.

- Hvad der skete i anden halvleg? Bare jeg vidste det, lød det fra træner Flemming Larsen.

HC Odense mangler kvalitetsspillere. Det stod skræmmende klart, da man sad og så blandt andre Louise Svalastog og Anne Mette Hansen i aktion for gæsterne.

Når bærende kræfter hos HC Odense som Line Haugsted og Maria Adler får udfald, har HC Odense eksempelvis ingen trusler fra bagkæden.

HC Odense kunne have tabt større. København ryger et gear ned, når spillere fra startsyveren er ude, og det tillod cheftræner Reidar Møistad i de sidste minutter af bundopgøret i sikker forvisning om, at sejren var i hus.

Sarah Iversen scorede syv mål for HC Odense. Det samme gjorde Louise Svalastog for København.

Se pressemødet hvor Pytlick bliver præsenteret her:

Rynket pande hos Pytlick: HCO i pinlig halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce