Rygte: GOG på Viborg-licens?

Kasper Nielsen - bliver han fristillet i en hemmelig GOG-plan
Foto: René Schütze/Polfoto

Rygte: GOG på Viborg-licens?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG-ledelsen kan vælge at lade selskabet gå konkurs og lade et nyt gældfrit selskab spille videre i Ligaen. GOG-chef: - Det har jeg ingen kommentarer til.

Mens omverdenen venter i spænding på det foreløbige udfald af GOG-gyseren, pønser ledelsen på utraditionelle løsninger, påstår normalt velinformerede kilder over for Stiftstidende.

Om der er hold i den teori, kan formentlig allerede i dag delvist be- eller afkræftes.

- GOG's kommercielle chef, Jacob Jørgensen, ville kort før middag, ikke kommentere teorien. Men henviste til, at der senere på dagen kommer en melding fra selskabets bestyrelse.

Men alene teorien viser, hvor anspændt situationen er i Gudme og omegn i disse timer og døgn, mens den danske håndboldverden og det halve Fyn venter på, hvor langt GOG-flagskibet synker, eller om der findes en flage med driv-is i sidste moment.

GOG Svendborg A/S-bestyrelsen besluttede mandag at udsætte afgørelsen, om man vil gå i betalingsstandsning eller ej.

Den store knast er aftalen med spillerne om en lønnedgang, der skal ledsage en nødvendig akkord-ordning med kreditorerne, der i alt har 10-15 millioner kroner til gode.

De nye GOG-topfolk skulle i disse timer, stadig ifølge oplysninger til Stiftstidende, overveje en utraditionel løsning, hvor man i første omgang ikke vælger at gå i betalingsstandsning.

Til gengæld skulle den absolut bedst lønnede, Kasper Nielsen, blive fritsilltet med det samme.

Samtidig skulle klubbens islandske træner Gudmundur Gudmundsson have indvilget i at medvirke til at bygget et nyt og rekonstrueret GOG-hold op i næste sæson, endda helt forfra i 2. division, hvilket bliver tilfældet, hvis GOG erklæres konkurs og ikke finder en ny samarbejdspartner med licens til ligaen.

Men GOG-ledelsen, skulle ifølge Stiftstidendes kilder, overveje en løsning, hvor man vælger ikke at gå i betalingsstandsning nu, men spiller sæsonen færdig med det hold, som trods alt er tilbage efter den igangværende spillerflugt.

Og når sæsonen var spillet færdigt, skulle GOG Svendborg A/S-ledelsen så lade selskabet gå konkurs, så det stod gældfrit.

Derefter kunne GOG så overtage den licens, som Viborgs herrer spiller på i Ligaen. Og derefter spille videre i Ligaen på den licens. Og da Viborg på samme vis gerne vil neddrosle herre-udgifterne, så er den løsning i begge klubbers og selskabers interesse.

I tysk håndbold er det en model, der har været anvendt.

Om denne utraditionelle løsning kan realiseres i Danmark, og om geografiske kriterier er imod, kan kun de næste meldinger fra GOG-lejren afsløre.

Rygte: GOG på Viborg-licens?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce