Rutinerede Tved bliver ved i fynsserien


Rutinerede Tved bliver ved i fynsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenstrup fik revancheret premierenederlag

Håndbold, fynsserien

Af Erik Nielsen

HERRER

SØNDERSØ-TVED 27-31 (12-14)

Tved: Allan Filtenborg 9, Morten Bendix 6, Jonas Jensen 6, Mikkel Bentsen 6

Tved kom efter en lige indledning foran efter 10 minutters spil, og den føring holdt spillerne fat i de resterende spilleminutter. I 2. halvleg knækkede Tved værterne, da holdet vandt et undertal med 3-0 og lagde yderligere afstand til hjemmeholdet. Det var i øvrigt kampens eneste udvisning, da dommerparret var gode og lagde en linie, som de fastholdt kampen igennem.

- Det var en arbejdssejr, hvor alle ydede flot. Vi leverede fremragende forsvarsspil i dag. Det luner med fire point, det er en god start, konstaterede en glad Tved-træner Kristian Kunkel, da sejren var i hus.

STENSTRUP-DHG 30-22 (10-7)

Stenstrup: Michael Pedersen 10, Søren Groth 5, Christian Hansen 5, Kim Hansen 4

Stenstrup skulle revanchere sig oven på premierenederlaget til Østfyn, som rystede både træner og spillere. Stenstrup startede godt og bragte sig hurtigt foran med 3-0, en føring som holdet bevarede gennem hele 1.halvleg via godt forsvarsspil, hvor holdet fik rejst sig efter indsatsen i Ørbæk. Forsvaret stod godt, det gav mange kontramål, og så trak Stenstrup langsom men sikkert fra DHG gennem hele 2. halvleg og sikrede sig en fortjent sejr. Kampen gav debut til Søren Groth, der er kommet til fra Skårup. Han gjorde det fint og kan blive en fin forstærkning for Stenstrup.

- Jeg vidste inden kampen i dag ikke, hvor vi stod, men vi fik rejst os og alle var oppe i gear i dagens kamp. Nu skal vi følge op på indsatsen i de kommende kampe, forklarede Michael Pedersen, træner for Stenstrup efter sejren.

SUS-ØSTFYN 26-33 (14-16)

SUS: Jesper Bæk 6, Franklin Fernandez 4, Heine Christiansen 4, Michael Markvardsen 3, Thomas Pedersen 3

Østfyn: Mads Mortensen 8, Thomas Larsen 8, Brian Knudsen 5, Ulrik Pedersen 3, Brian Hansen 3

Lokalopgøret i Ullerslev Kultur- og Fritidscenter havde trukket mere end 150 tilskuere, og de blev vidne til en 1. halvleg, hvor begge hold havde store problemer med forsvarsspillet og hvor målmændene derforblev svigtet.

Fra starten af 2. halvleg fik tilskuerne en afgørelse. Østfyn var i undertal de første 2 minutter, men holdet vandt perioden med 3-1, og det var en slags afgørelse. Østfyn gik via 16-22 til 20-27 efter 48 minutters spil og i den periode forsøgte SUS både mandsopdækninger og 3:2:1 forsvar, men hver gang fandt Østfyn hurtigt modtræk og skabte yderligere afstand.I slutfasen udvekslede holdene mål, og kampen mistede intensitet, inden tilskuerne med Østfyn-sympati kunne klappe sejren i hus.

-Vi fik justeret forsvaret i pausen og flyttet mange af afslutningerne hen, hvor vi ville have dem. Vi spiller med større tålmodighed i denne sæson, og det vi har trænet på er vi blevet bedre til, forklarede en glad Østfyn-træner John Mortensen efter slutfløjtet.

- Vi var inden sæsonen dømt til nedrykning på en side på nettet, hvor alle klubberne skulle svare på spørgsmål, det har nok sat spillerne lidt op, sluttede den glade træner.

DAMER

NYBORG-ØSTFYN 25-20 (14-9)

Østfyn: Mette Herman 5, Bibi Wad 4

Østfyn var ikke klar til udekampen mod Nyborg og scorede første mål efter seks minutter af kampen. Nyborg kom foran med 6-1, inden Østfyn var klar, så fulgte gæsterne med til pausen. I 2. halvleg fik gæsterne kæmpet sig op til 19-17, inden Nyborg igen trak fra og sikrede sig en fortjent sejr.

- Vi spiller for individuelt i angrebsspillet, og i forsvaret glemmer vi de aftaler, vi har, så vi hang slet ikke sammen. Vi skal lære at være helt klar til kampene her i fynsserien, ellers taber vi. Vi har kun os selv at takke for nederlaget i dag, lød kommentaren fra Østfyn-træner Peter Rasmussen efter den første udekamp i sæsonen.

ASSENS-MIDTFYNS HK 19-30 (9-14)

Midtfyns: Gitte Neerfeldt 9, Mette Holme 6

Assens har ikke meget tilbage af spillermaterialet fra opholdet i divisionerne, og det kunne ses på spillet, der var både langsomt og ustruktureret. Stillingen 2-2 i starten blev ændret til 2-8, og så havde Midtfyn godt styr på kampen. Midtfyn stod meget i forsvaret, og det kostede nogle koncentrationssvigt, men gav også mange kontraangreb, der blev udnyttet. Således scorede alle otte markspillere, som Midtfyn benyttede i kampen.

-Jeg er virkelig godt tilfreds, spillerne holdt koncentration i 2 gange 20 minutter mod et hold, der spiller langsomt. Positivt er også, at vi har mange spillere til at score vores mål, forklarede en glad Midtfyns HK- træner Ulrik Nielsen efter kampen.

SUS-THURØ 19-26 (11-11)

SUS: Anne Mette Juncker 7, Lucy Glosted 4, Lykke Skov 4, Tina Heine 3

SUS rejste sig efter det store nederlag i Ørbæk og viste fin gejst og spil i hjemmekampen mod det rutinerede Thurø-hold. I 1. halvleg var kampen lige, men efter pausen begyndte SUS at brænde flere afslutninger, og det straffede Thurø via nogle hurtige kontramål, som gav gæsterne en stadig større føring gennem de sidste 30 minutter.

- Vi mangler stadig lidt i træningstilstand, men det går den rigtige vej, og nu venter der en spændende kamp i Assens på søndag, forklarede Bent Markvardsen fra SUS efter kampen.

- Vi fik os indstillet i forsvaret på det spil SUS kom med, og i angrebet fik vi løftet vores spil, så det var fint nok, kommenterede Thurø-træner Søren Haagen indsatsen i udekampen.

Rutinerede Tved bliver ved i fynsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce