Russerne og italienerne kommer


Russerne og italienerne kommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Russerne kommer og italienerne er vågnet.

Det er konklusionen, efter de fire indleder puljer er færdigspillet ved EM.

Men dybest set, så er der ikke de store sensationer mellem de otte nationer, som kæmpede sig frem blandt dem, der forsøger at spille sig til semifinalerne onsdag og torsdag i næste uge i Basel og Wien.

Fra dødens gruppe skulle enten Italien, Holland eller Frankrig lade livet, og det gjorde de franske VM-sølvvindere overbevisende, og en ny generation efter Henry, Zidane, Trezeguet, Anelka, Vieira, Makelele og Thuram skal have mere tid til genrejsning end forventet - med vidunderknægten Benzema som et af de lysende håb, der skal gøre "Tricoloren" blafrende igen.

Den eneste lille overraskelse var vel Tjekkiets fatale exit indenfor et kvarter til sidst mod de glødende tyrkere, hvis storhed stadig i østrigske og tyske aviser har Sepp Piontek som bagmand nummer et.

De kan blive EM-slutrundens store overraskelse, mens de hollandske og spanske favoritter som Holland og Spanien helt givet nu er meget nervøse for russerne og italienerne.

Russerne spillede noget forrygende fodbold mod de stive svenskere, som var danskerne overlegne i kvalifikationen.

Guus Hiddinks positionsfodbold efter hollandsk mønster er lige mad for de hurtige russere, der skiftede pladser, så svenskerne blev helt rundforvirrede.

Hvis russerne tør det, så kan de skabe overraskelsen mod Holland.

Italienerne er blevet rakt en lillefinger, og så ved man godt, hvad der kan ske...

Russerne og italienerne kommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce