Runström har rumsteret længe

OB-træner Lars Olsens ønske om angrebsforstærkninger gik onsdag aften i opfyldelse, da den fynske klub sikrede sig svenske Björn Runström (tv.). Her ses han i aktion for Hammarby, hvor svenskeren tidligere har spillet.
Foto: polfoto

Runström har rumsteret længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For et år siden havde Kim Brink et halvdags-møde med den nye OB-angriber - rost af anfører og Michael Schjønbjerg

FODBOLD: Allerede for et år siden havde OB's direktør Kim Brink et halvdags-møde med den svenske angriber Björn Runström.

- Der er to muligheder i den her branche. Enten skal man være i meget, meget god tid, når man skal forsøge at sikre sig en spiller eller også skal man have mange penge. En kombination af begge dele er naturligvis også en mulighed, sagde Brink i går, da han netop var vendt hjem fra kontrakt-underskrivelsen med Björn Runström, der kommer transferfri fra Fulham.

- For et år siden valgte Runström så at lade sig udleje fra Fulham til Kaiserslautern i stedet, men vi har fulgt ham meget nøje. Jeg har også talt med flere i Fulham, der roser ham meget, selv om han ikke spillede så tit.

- Men vi er overbeviste om, at han kan nå tilbage til det niveau han havde, da han spillede i Hammarby. Han er jo rutineret men ikke ret gammel, så han har alle muligheder for at blive en A-spiller hos os, mener Kim Brink.

Ni klubber interesseret

Ifølge Stiftstidendes kilder har hele ni Superliga-klubber været interesseret i svenskeren og i Sverige var der ingen andre end Hammarby, der duede for Runström.

Hammarbys fans beklager, at han ikke vendte hjem, selv om han gerne ville, men accepterede, at forskerordningen og de økonomiske muligheder i Danmark vejede til fordel for OB.

- Vi er overbeviste om, at han passer godt sammen med Djiby Fall, og det skærper jo konkurrencen andre steder på banen.

Hansen: Dygtig angriber

Anfører Esben Hansen har spillet sammen med Runström i Kaiserslautern.

- Han er en rigtig dygtig angriber, og han kan sådan set alle ting. Han er stærk mand mod mand, stærk i feltet, har gode fødder, er hurtig og eksplosiv. Vi er gode til at servicere fra fløjene, og det vil bekomme ham godt, siger Esben Hansen.

- Björn har en god statur og er meget atletisk.

På spørgsmålet om, hvorfor Runström, som Esben Hansen selv, ikke slog til i Kaiserslautern, svarer OB's anfører:

- Når jeg ser på de spillere, som blev brugt til sidst i Kaiserslautern, så blev alle dem, der åbnede munden eller søgte dialog med træneren, holdt udenfor. Nøjagtig som jeg selv.

- Björn havde ingen problemer med kvaliteten i sit spil - kun i samspillet med træner Rekdal. Dem der blev brugt til sidst på holdet, kunne man have bedt om at løbe til Berlin uden, at de ville have beklaget sig, siger Esben Hansen.

Michael Schjønberg var sportschef i Kaiserslautern, da Björn Runström kom fra Fulham.

Kort lunte i Fulham

- I Fulham får man kun to kampe til at vise sit værd, og så henter de bare en ny. Björn er en komplet spiller, men fik ikke lov at vise det i Tyskland. Rekdal gav ham aldrig chancen. Han er god mand mod mand, og så er han ikke bleg for at tage en tur hjemover, hvis der er behov for det på banen. Hvis ikke hans eget spil kører, så arbejder han bare hårdere for holdet. Han vil ikke få problemer i OB, for han er vant til at være ude, fordi han tog til Italien allerede som 16-årig, fortæller Schjønberg.

Svenskeren forventes til OB den 17. juni, men først skal Kaiserslautern acceptere at slippe ham inden lejemålets udløb den 30. juni.

Runström har rumsteret længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce