Rungsted Cobras i betalingsstandsning

Det er slut med at juble for Cobras. Eliteishockeyen har det svært mange steder i landet og Hørsholms Cobras har nu besluttet at anmelde betalingsstandsning til skifteretten i Helsingør.
Foto: (Lars Poulsen/POLFOTO/Arkiv)

Rungsted Cobras i betalingsstandsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishockey-klubben Rungsted Cobras er gået i betalingsstandsning, melder klubben. Man vil nu afsøge mulighederne for at løse situationen.

De økonomiske problemer i ishockeyklubben Rungsted Cobras er så store, at man har måttet anmelde betalingsstandsning til skifteretten i Helsingør. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Efter en sæson hvor driften af eliteishockeyen i Hørsholm har gennemgået store besparelser for at sikre, at der ikke blev brugt flere penge, end der kom ind, er det yderst beklageligt, at vi selv med disse meget reducerede omkostninger må konstatere, at det ikke på nuværende tidspunkt har været muligt at sikre tilstrækkelige indtægter til, at Cobras kommer helskindet igennem sæsonen, står der i meddelelsen.

Nu skal der arbejdes på højtryk for at forsøge at løse situationen.

- Cobras har i første omgang anmodet Hørsholm Kommune om en hjælpende hånd i form af et lån til at føre eliteishockeyen videre i byen. Cobras er i dialog med Hørsholms borgmester Morten Slotved, som er gået i gang med at undersøge mulighederne for, at kommunen kan træde hjælpende til, og dermed sikre at der fortsat er eliteishockey i Hørsholm, udtaler klubben om mulighederne for at sikre de nødvendige økonomiske midler for at undgå en konkurs.

Cobras ligger for tiden tredjesidst i den bedste danske ishockeyrække.

Rungsted Cobras i betalingsstandsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce