Rumænere tryner Viborg i dramatisk kamp


Rumænere tryner Viborg i dramatisk kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev en trist tur til Rumænien for Viborgs håndboldkvinder, som tabte 26-27 til Oltchim Valcea. Viborgs stregspiller Anja Althaus blev skadet under kampen.

Turene til Østeuropa er på forhånd ikke dem, som de danske håndboldklubber er gladest for. Hverken økonomisk eller sportsligt. Viborgs håndboldkvinder måtte på en af de mere kedelige af slagsen, da holdet tabte 26-27 til Oltchim Valcea i Rumænien.

Ud over nederlaget blev Viborg også ramt af en skade til klubbens tyske stregspiller Anja Althaus, som vred sig i smerte, efter en rumæner væltede uheldigt ned på tyskerens ene ben i anden halvleg.

Drama var der også, da dommerne i anden halvleg gav et direkte rødt kort til Viborgs rumænske fløj Cristiana Varzaru, som har en fortid i Oltchim Valcea. Uden de to profiler blev det ekstra svært for Viborg, som var oppe imod et topmotiveret rumænsk hold.

Oltchim Valcea førte foran et larmende hjemmepublikum an i det meste af første halvleg, som endte 16-12 til rumænerne.

I anden halvleg kom Viborg meget tæt på en udligning til slut. Bojana Popovic fik muligheden for at udligne på et frikast i sidste sekund, men rumænernes målmand parerede forsøget.

Forinden havde Oltchim Valcea udnyttet et par dumme koncentrationssvigt i Viborgs bageste rækker, som viste sig afgørende for kampens resultat.

Viborg er stadig placeret som nummer to i gruppen, to point foran HC Dinamo, mens jyderne nu har to point op til Oltchim Valcea. De to bedste i gruppen med fire hold går videre.

Rumænere tryner Viborg i dramatisk kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce