Ronaldo vil ændre Reals triste tendens


Ronaldo vil ændre Reals triste tendens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cristiano Ronaldo gider ikke hænge sig i, at Real Madrid i fem år i træk er røget tidligt ud af Champions League. Det ændrer sig nu, lover han.

Real Madrid er fem sæsoner i træk røget ud i Champions Leagues 1/8-finaler, og det risikerer at ske igen i år, efter at holdet tirsdag tabte med 0-1 på udebane til Lyon.

Men holdets superstjerne Cristiano Ronaldo er ikke bekymret.

- Det er ikke noget at være bange for. Det sker, at man taber i fodbold. Vi er stadig fulde af tro på, at vi kan vinde den anden kamp og gå videre. Vi har erfaringen til at gøre det, siger han og slår fast, at det er tid til en ny historie om klubben.

- Real har tabt på dette tidspunkt i turneringen de seneste fem sæsoner. Det ændrer sig, okay?, siger han.

Madrid-træner Manuel Pellegrinis position vil med garanti komme til debat, hvis holdet allerede ryger ud i 1/8-finalerne. Og debatten kan meget vel tænkes at begynde allerede nu, for holdet var ikke tæt på at slå Lyon tirsdag.

- I aften maste Lyon os. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle håndtere det. Det er selvfølgelig ikke et godt resultat for os, siger Pellegrini.

- Vi fik et mål imod os, vi scorede ikke selv. Vi skal være mere disciplinerede i den anden kamp og gøre ved dem, hvad de gjorde ved os i aften, mener han.

I den franske lejr er der tilfredshed med indsatsen, men ærgrelse over, at man ikke vandt større.

- Det er en skam, at vi ikke scorede et mål mere, for jeg synes, at vi udspillede dem i anden halvleg, siger træner Claude Puel.

Der er returopgør i Madrid den 10. marts.

Ronaldo vil ændre Reals triste tendens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce