Ronaldo tilbage i målhumør for Real Madrid


Ronaldo tilbage i målhumør for Real Madrid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Real Madrid vandt 3-0 ude over bundholdet Xerex. Cristiano Ronaldo scorede to mål i sejren i sin første kamp efter en overstået karantæne.

Real Madrid var i problemer ude mod bundholdet Xerex. Men så slog stjernerne til anført af Cristiano Ronaldo og Kaka, og på syv minutter sikrede Real sig sejren med tre hurtige mål.

Det var dog forsvarsspilleren Alvaro Arbeloa, som åbnede scoringen efter 64 minutter med lidt af en solopræstation. Den tidligere Liverpool-back tog turen hele vejen forbi et passivt Xerex-forsvar og passerede selv målmanden i Xerex-buret, som troede, der kom en aflevering på tværs.

En aflevering på tværs kom der fem minutter senere fra brasilianeren Kaka, som fandt en Ronaldo i feltet. Med et kraftfuldt hovedstød fordoblede portugiseren føringen.

Kaka var igen i oplæggerens rolle to minutter senere og fandt igen den tidligere Milan-stjerne Ronaldo i feltet. Han satte blot foden på bolden, og så var den kamp definitivt afgjort.

Det var Ronaldos første optræden, siden han plantede en albue i hovedet på Malagas dansker, Patrick Mtliga. Ronaldo fik rødt kort for episoden og måtte afsone to spilledages karantæne, men den ufrivillige pause havde ikke svækket Ronaldos evne til at finde netmaskerne.

Real Madrid haler med sejren ind på Barcelona, som dog fører Primera Division med fire point ned til Real Madrid. Catalonierne har en kamp i hånden, men møder søndag i en svær udebanekamp Atlético Madrid.

Ronaldo tilbage i målhumør for Real Madrid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce