Ronaldo regner med Real-skifte

Cristiano Ronaldo har måske spillet i den røde Manchester United-trøje for sidste gang. Han antyder, at et skifte til Real Madrid er muligt.
Foto: ap

Ronaldo regner med Real-skifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med Portugals exit ved EM brød holdets absolutte stjerne, Cristiano Ronaldo, igen tavsheden om sine ønsker for fremtiden. Drømmen er et skifte til Real Madrid.

Hvis portugisiske Cristiano Ronaldo ikke allerede har gjort sit til at gøre klubmanager Alex Ferguson rasende, vil hans nye udtalelser om et muligt skifte til Real Madrid formentlig kunne få skotten op i det røde felt. Ronaldo har tidligere talt varmt for en fodboldfremtid i Real Madrid, men valgte at lægge låg på emnet, da EM-slutrunden begyndte.

Da Portugal torsdag aften blev slået ud af Tyskland, bragte Ronaldo dog historien på banen igen.

- Mulighederne er store, men det afhænger ikke af mig, og på grund af det vil jeg ikke tale om det, sagde den 23-årige portugiser om et muligt skifte til Real Madrid.

Ronaldo selv forventer, at spørgsmålet om hans fremtid bliver afklaret en af de nærmeste dage.

- Alle ved, hvad jeg gerne vil. Men inden for de næste to eller tre dage, vil der komme nyt i sagen, sagde portugiseren, der samtidig afslørede, at han de seneste tre måneder har spillet med en fodskade, som han er nødsaget til at blive opereret for.

Ronaldo regner med Real-skifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce