Ronaldinho og Drogba forhandler


Ronaldinho og Drogba forhandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manchester City har så småt indledt forhandlinger om Ronaldinho, mens AC Milan har fået lov til at snakke kontrakt med Didier Drogba.

Et par af verdens bedste angrebsspillere er klar til at finde sig nye arbejdsgivere. Ronaldinho, der tidligere er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller, men havde en skidt sidste sæson i FC Barcelona, er i kontakt med den engelske klub Manchester City.

- Vi er kun lige startet, så jeg vil ikke sige så meget, men vi har fået lov af FC Barcelona til at tale med Ronaldinho. Vi har nogle folk i Brasilien denne weekend, men skal det lykkes at hente ham, er der masser af ting, der skal falde på plads, fordi han er så speciel en spiller - verdens bedste, vurderer Manchester Citys direktør Garry Cook over for BBC.

Mens den engelske Premier League i skikkelse af brasilianske Ronaldinho ser ud til at få endnu en stor profil, så tegner det til, at en anden profil vender ligaen ryggen. I hvert fald arbejder AC Milan på at hente ivorianeren Didier Drogba til Serie A.

- Chelsea har givet os tilladelse til at tale med Drogba. Desværre fik vi ikke samme svar med hensyn til Andriy Schevchenko. Chelsea betragter ham som usælgelig, siger AC Milans vicepræsident Adriano Galliani til den italienske avis La Gazzetta dello Sport.

Ronaldinho og Drogba forhandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce