Rommedahl blev matchvinder for Ajax


Rommedahl blev matchvinder for Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske landsholdsspiller Dennis Rommedahl scorede for Ajax Amsterdam, da holdet på udebane slog Heerenveen 2-0.

Tre danskere var i aktion, da Ajax Amsterdam med Dennis Rommedahl og Christian Eriksen gæstede Heerenveen og Kristian Bak Nielsen. Rommedahl snuppede hovedrollen, da den hurtige landsholdsfløj blev matchvinder med kampens første mål i 2-0-sejren.

Dennis Rommedahl har ellers måttet kæmpe en hård kamp for at tilspille sig en plads på holdet i Ajax, men har med en række gode indskiftninger overbevist træner Martin Jol om sine kvaliteter.

I hvert fald fik Rommedahl lov at starte inde i udekampen mod Heerenveen, og det viste sig at være en god disposition, da kantspilleren fem minutter efter pausen scorede kampens vigtige åbningsmål.

Det unge danske talent Christian Eriksen var to minutter forinden blevet skiftet ind og har efterhånden bidt sig godt fast på Ajax-mandskabet.

Kristian Bak Nielsen spillede som sædvanlig hele kampen for Heerenveen, og den danske forsvarsspiller kunne ikke forhindre Ajax' topscorer Luis Suarez i at cementere sejren i sidste minut.

Tidligere lørdag vandt Twente med Kenneth Perez på holdet knebent 2-1 ude over Vitesse Arnhem. Perez, som stadig drømmer om en plads i landstræner Morten Olsens VM-trup, fik et gult kort og blev udskiftet efter 65 minutters spil. Twente fastholder med sejren presset på topholdet PSV Eindhoven, som kun fører Æresdivisionen i kraft af en bedre målscore. PSV har dog spillet en kamp færre.

Rommedahl blev matchvinder for Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce