Roald Poulsen klar til græsset

Roald Poulsen - klar til en ny tørn på grønsværen.
Foto: yilmaz polat

Roald Poulsen klar til græsset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere FC Fyn-træner har genfundet kræfterne og erklærer sig klar til et nyt ryk i fodboldens verden

FODBOLD: Der har længe været stille omkring navnet Roald Poulsen, men nu vil den tidligere træner i en lang række danske klubber og landstræner i Zambia tilbage til arbejdet på græsset.

- Jeg er klar igen, siger Roald Poulsen.

Ved nytårstid blev den erfarne træner efter halvandet års arbejde i FC Fyn afløst af Viggo Jensen på chefposten i klubben. Allerede i sommerpausen 2007 havde Roald Poulsen signaleret, at han havde problemer med at genfinde motivationen oven på det kiksede oprykningstogt med FC Fyn.

Roald Poulsen sendte signalet i et interview i Jernbanegade, og dengang virkede den rutinerede herre ikke mindst mentalt mærket.

Men det er tydeligvis en anden og langt mere frisk Roald Poulsen, der fra samme caféstol sender anderledes og positive budskaber:

- Jeg har det langt bedre fysisk nu. Jeg har fået nyt overskud og er kommet i fin fysisk form igen, og det betyder alt, også oppe i hovedet, siger Roald Poulsen.

Den snart 58-årige træner er stoppet som lærer på Oure Skolerne.

- Jeg har to uddannelser. Den ene er som lærer og den anden som træner, og det skal bruges. Jeg føler mig hverken slidt eller gammel.

- Hvilken type trænerjob kan du forestille dig?

- Selvfølgelig vil jeg selektere. Det skal være på et ordentligt niveau. Men der er jo kommet mange funktioner til i moderne fodbold, hvad det så end kunne være. Men jeg er da aldrig blevet træt af at være på græsset.

En lang karriere

Roald Poulsen har en lang karriere bag sig og tog halvandet års livtag med FC Fyn-udfordringen. Først i et halvt år med det sidste selvstændige B1913-hold og derefter i en hel sæson med FC Fyn, der nåede frem til oprykningskampe mod Hvidovre.

FC Fyn kom foran i den forlængede spilletid i anden kamp i Vollsmose og havde en mega-chance til 2-0, inden Hvidovre udlignede tæt på slutsignalet.

Roald Poulsen tog et halvt år mere, inden han blev afløst af Viggo Jensen, der også kiksede oprykningen, da FC Fyn havnede på tredjepladsen efter Thisted og Brabrand.

- Var det en fejl at tage trænerjobbet i FC Fyn?

- Nej, de beslutninger, jeg har taget de sidste år, har alle været rigtige. Vi fik udrettet meget i FC Fyn med den trup og de forudsætninger, der var. Man kan altid diskutere, hvor hurtigt man skal have succes med sådan et projekt.

- Men der var nogle gode spillere og mennesker i FC Fyn, og hele konceptet er godt. Men de rigtige kampe skal jo vindes. Vi kom så langt, vi kunne, men fik så bare ikke scoret det afgørende mål.

Roald Poulsen er netop kommet hjem fra et par ugers ferie i det sydlige. Nu har han talt.

Det sidste kapitel i en lang og bevæget trænerkarriere er næppe skrevet endnu.

Roald Poulsen klar til græsset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce