Riza Durmisi satser på at løbe trælår væk


Riza Durmisi satser på at løbe trælår væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Riza Durmisis trælår forhindrer ham ikke i at spille fuld tid mod Sverige lørdag, siger spilleren selv.

Landsholdets venstre back Riza Durmisi mærker stadigvæk en lille smule til det trælår, som han fik i slutminutterne af søndagens kamp mellem Brøndby og FC København.

Han satser dog på, at trælåret ikke er værre, end han kan løbe det væk.

- Jeg kan godt mærke, låret lige skal varmes op. Det skal løbes væk, som man jo siger om trælår, og det er også sådan, jeg har det.

- Jeg kan godt mærke det en lille smule, men det går klart fremad. Det er ikke så slemt, og når jeg først træner, så tænker jeg ikke over det. Så det bliver ikke låret, der skal forhindre mig i at spille 90 minutter, siger Riza Durmisi.

Onsdag var Durmisi for første gang på træningsbanen i Helsingør efter at have stået over landsholdets mandags- og tirsdagstræninger.

Her var Durmisi i fuld vigør indtil træningens afslutning.

- Det gik meget godt med mit trælår, indtil Rasmus Falk valgte at smadre bolden ind på mit lår til allersidst i træningen. Der kunne jeg mærke det, siger Durmisi.

De seneste landskampe har Riza Durmisi spillet overbevisende, men Brøndby-spilleren er ikke helt sikker på, at han får genvalg lørdag mod Sverige, hvor Simon Poulsen er den eneste oplagte konkurrent.

- Jeg ved ikke, om jeg kommer til at spille. Jeg har gjort det rigtig godt på det seneste, og jeg håber og tror på, at jeg spiller fra start.

- Men jeg har ikke trænet så meget, så vi må se i dag (torsdag, red.), om jeg er på det rigtige hold til træning, siger Riza Durmisi.

Den 21-årige spiller står noteret for fem landskampe for Danmark siden debuten mod Montenegro i juni.

Riza Durmisi satser på at løbe trælår væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce