Risgård vil kæmpe sig ud af krisen


Risgård vil kæmpe sig ud af krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AaB's Kasper Risgård ser pokalsemifinalen mod Brøndby som nøglen til at komme ud af krisen. Kampen er afgørende for AaB's europæiske chancer for næste sæson.

AaB har skuffet i SAS Ligaen i år, hvor de danske fodboldmestre er røget helt ned på en syvendeplads efter nederlag i fire af de seneste fem kampe. Onsdagens pokalsemifinale mod Brøndby hjemme i Aalborg giver mulighed for oprejsning.

- Vi skal kæmpe os ud af den lille krise, vi har været i resultatmæssigt. I mesterskabssæsonen var det ikke altid lige kønt på banen, men vi fik sejrene. Vi ved, at når der kommer en sejr, så løfter det hele holdet og ens selvtillid. Alle hold har vel prøvet at være i en krise, og den er svær at komme ud af. Det skal vi have gjort mod Brøndby, siger AaB's midtbaneprofil Kasper Risgård.

Pokalturneringen er efter alt at dømme sidste mulighed, hvis AaB skal nå med i næste års europæiske turneringer, hvor klubben de seneste to sæsoner har høstet store sejre i Champions League og Uefa Cuppen.

- Vi vil ufatteligt gerne ud i Europa næste år. De seneste sæsoner har været en kæmpe oplevelse, og man vil gerne have mere af sådanne oplevelser, siger Kasper Risgård.

Det første opgør i Brøndby endte 3-3 efter en kamp, som blev domineret af nordjyderne, der havde chancer til flere mål. Sportsdirektør Lynge Jakobsen ser også optimistisk på muligheden for, at AaB kan komme i sin fjerde pokalfinale på 10 år.

- Jeg har en god fornemmelse før kampen og er meget sikker på, at vi løser opgaven. Men jeg vil dog sige, at når vi tænker på den første kamp, hvor vi var i klar vinderposition, så havde det været rart at have et eller to mål mere, siger han.

Risgård vil kæmpe sig ud af krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce