Rikke Poulsen forlader GOG


Rikke Poulsen forlader GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GUDME: Rikke Poulsen er snart fortid i GOG. Den 22-årige målmand, der skiftede til GOG fra Tvis Holstebro før denne sæson, har valgt at skifte til en anden ligaklub, SK Aarhus, efter denne sæson på en treårskontrakt. Rikke Poulsen blev præsenteret i Århus i går.

- Jeg har været glad for at være i GOG, og specielt har jeg været meget glad for samarbejdet med målmandstræner Søren Haagen. Jeg har lært meget på kort tid. Nu søger jeg så nye udfordringer og glæder mig til at komme videre og ser lyst på fremtiden, siger Rikke Poulsen på GOGs hjemmeside.

Rikke Poulsen har i de seneste ligakampe fået fuld spilletid, mens den normale førstekeeper, Inna Suslina, har været hjemme i Rusland for at blive behandlet for en hjernerystelse.

Godt besat

Men med den russiske verdensmester og Mette Iversen tilbage efter endt barsel er GOG godt besat på målmandsposten, og derfor skilles parterne i gensidig for-ståelse, oplyser GOGs sportschef Niels Kildelund.

- Vi har været og er meget glade for samarbejdet med Rikke. Hun har stået nogle rigtigt gode kampe og har her vist et stort potentiale, siger Niels Kildelund.

Rikke Poulsen har spillet 35 U-landskampe og har også været i landstræner Jan Pyt-licks søgelys med deltagelse på udviklingslandsholdet til Møbelringen Cup i december 2007. SK Aarhus præsenterede to andre nye spillere i går: Venstrefløj Sanne Bak fra Skive og ynglingespiller Anne Sophie Okkels, Brabrand.

Rikke Poulsen forlader GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce