Rikke Møllers fødselsdagstriumf

Odenses svømmedarling Rikke Møller Pedersen vandt lørdag aften prisen "Årets Olympiske Håb" ved "Sport 09" i Herning.
Foto: Morten Groth Schärfe

Rikke Møllers fødselsdagstriumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odenses svømmedarling Rikke Møller Pedersen vandt prisen "Årets Olympiske Håb" ved "Sport 09" i Herning lørdag aften. Og det endog på sin 21 års fødselsdag. "BT's Guld" til Caroline Wozniacki.

2009 blev en triumfsæson for Rikke Møller Pedersen fra STO95 i Odense - kulminerende med en EM-medalje i 200 meter brystsvømning ved EM på kortbane i Istanbul i december. Fra at være tæt på at stoppe med topsvømning er Odenses svømmedarling pludselig et hedt emne som medaljetager ved OL i London i 2012.

Lørdag aften blev det så til endnu en triumf for Rikke Møller Pedersen. Denne gang ved det store tv-show "Sport 09" i Herning. Her fik hun nemlig prisen "Årets Olympiske Håb".

En storsmilende Rikke Møller Pedersen kom på scenen i Herning og modtog prisen. Her takkede hun blandt andet sine forældre for støtten i sin karriere. Og så sluttede hun takketalen med et markant punktum:

- Det her er bare det perfekte punktum på min fødselsdag!

Rikke Møller Pedersen er født 9. januar 1989.

Odense-svømmeren er i øvrigt også nomineret til den prestigefyldte, fynske hæderspris, "Årets Fynske Sportsnavn", der uddeles lørdag den 16. januar i Odense Idrætshal i forbindelse med arrangementet Sportslørdag.

Tennisstjernen Caroline Wozniacki, der også har fynske rødder, vandt den hæderkronede pris, "BT's Guld", ved arrangementet i Herning.

Rikke Møllers fødselsdagstriumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce