Riis vil forlænge med Nicki Sørensen


Riis vil forlænge med Nicki Sørensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjarne Riis vil beholde Nicki Sørensen på Team CSC, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Sørensen er klar til at forlænge.

Godt nok er forhandlingerne ikke i gang endnu, men det er sikkert, at Nicki Sørensen fortsætter hos Team CSC, når hans kontrakt udløber efter denne sæson.

- Han er en af dem, der skal blive, siger Bjarne Riis til Ritzau og fortsætter.

- Jeg regner med, at vi laver en aftale, når touren er overstået, siger Bjarne Riis, der sætter stor pris på Sørensen.

- Nicki er en solid rytter, der altid vil være brug for på et hold. En type som ham, der ikke udelukkende tænker på sig selv, men som sætter holdet foran, skal der være. Nicki har ikke de store armbevægelser, men er en lidt rolig fyr, som passer godt ind, siger Bjarne Riis.

Nicki Sørensen selv er også indstillet på at forlænge kontrakten med det danske hold.

- Det er jeg helt klart. Jeg trives godt på CSC, og jeg har da også fået indikationer fra Bjarne om, at jeg bliver, siger Nicki Sørensen, som har været hos CSC i fire år.

I den tid er der sket noget med både ham selv og med holdet.

- Det er langt mere professionelt i dag. Det her hold ville ikke være noget som helst uden Bjarne, for det er ham, der har skabt alt, siger Nicki Sørensen.

- Der bliver stillet større krav til os ryttere i dag, og jeg har også fået en mere professionel indstilling til min sport siden jeg startede hos CSC. Hvis kræfterne er der, så er det her et hold, hvor man har alle muligheder, siger Nicki Sørensen.

Det er godt nok ikke blevet til de store sejre i de senere år, hvor den største var DM i 2003, som betød, at Nicki Sørensen kunne deltage i Tour de France iført Dannebrogs-trøjen.

I år har han fået tildelt den faste rolle som hjælperytter for Ivan Basso og Carlos Sastre, men formen er opadgående for Nicki Sørensen.

- Jeg får det bedre og bedre. Torsdag var jeg tæt på at kunne gå med i de udbrud, der var, så jeg er positiv, siger Nicki Sørensen.

/ritzau/

Riis vil forlænge med Nicki Sørensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce