Riis tager jagt på CSC med ro


Riis tager jagt på CSC med ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Bjarne Riis smilede overbærende, da han i målbyen Figeac blev spurgt om den opmærksomhed, der er på CSC's ryttere, når de forsøger at slippe afsted i udbrud. Og som de seneste tre dage har resulteret i, at de udbrud, som har fået lov til at køre væk, alle har været uden repræsentation af det danske hold.

- Det er da klart, at den kørestil, som vi viste i den første uge, har betydet, at der bliver holdt øje med os. Vi får ekstra opmærksomhed, men sådan er spillets regler nu engang, sagde Bjarne Riis.

- Vi får bare ikke lov til at køre, og Jakob Piil får så absolut ikke lov, sagde han.

Riis havde ellers opfordret sit mandskab til at være ekstra aggressivt fra morgenstunden i det håb, at en af rytterne kunne slippe væk.

- Men det er jo ikke os, der bestemmer, hvad der sker. Det er US Postal, der går frem og tager téten. Men det er da ærgerligt, at vi ikke kommer med, sagde Bjarne Riis, som ellers kunne være godt tilfreds med dagen, hvor langt de fleste på holdet kom med hovedfeltet hjem. Og det på trods af, at feltet på den allersidste stigning op mod mål blev brækket over i smågrupper.

- Det var stille og roligt, og vi kom fint med hjem, sagde Bjarne Riis.

Eneste medtagne mand var ikke overraskende Kurt-Asle Arvesen, som fortsat lider under de skader, som hans styrt tirsdag afstedkom. I går kom han i mål over 13 minutter efter den vindende Cofidis-rytter, David Moncoutie, efter en dag med smerter. (ritzau)

Riis tager jagt på CSC med ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce