Riis nedtoner Sastre-kritik


Riis nedtoner Sastre-kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holdkaptajn Carlos Sastres kritik af Bjarne Riis får ikke indflydelse på Team CSC Saxo Bank-ejerens samlede vurdering af løbet, som lyder på "godkendt".

At Team CSC Saxo Banks holdkaptajn, Carlos Sastre, tidligere på ugen kritiserede Bjarne Riis i hårde vendinger for hans håndtering af spanierens skifte til Cervélo Testteam, får ikke Riis til at lægge en dæmper på sin vurdering af det netop overståede Vuelta a España.

- Jeg synes ikke, at den sag har noget med helheden og resultaterne at gøre overhovedet. Min samlede vurdering er den samme. Jeg synes, at det er et godkendt løb. Hovedenergien er blevet lagt på at hjælpe Carlos, og han har kørt en flot podieplacering ind. Efter han har vundet Touren, er det en utrolig flot præstation, siger Bjarne Riis til Ritzaus Bureau.

Selv om Bjarne Riis nu har haft et par dage til tænke lidt over Sastres udtalelser, er holdejeren meget fåmælt.

- Det er der ikke noget grund til at kommentere på overhovedet. Jeg synes, at det Carlos har opnået med os er fantastisk, og det er vi glade for, fastholder Riis.

Det er endnu ikke afklaret, om Carlos Sastre har kørt sit sidste løb for Team CSC Saxo Bank. Ifølge Riis er det op til rytteren.

- Jeg tror, at Carlos er træt, så det er lidt op til ham. Føler han sig udbrændt er der ingen grund til, at han kører flere løb, siger Riis, der har haft Sastre under sine vinger i syv år.

Riis nedtoner Sastre-kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce