Riis får fuld tillid fra sponsor trods dopingundersøgelse


Riis får fuld tillid fra sponsor trods dopingundersøgelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjarne Riis kan sove roligt. Saxo Bank har fuld tillid til ham trods Anti Doping Danmarks undersøgelse.

I løbet af de kommende uger eller måneder ved sportsverdenen, hvad der kommer ud af Michael Rasmussens øjensynligt mange afsløringer om doping i cykelsporten.

Der har været masser af spekulationer om, hvad og hvem Michael Rasmussen trækker med sig. Måske kunne Bjarne Riis være en af dem. Men den danske holdejer behøver ikke frygte noget i forhold til sin hovedsponsor. Saxo Bank støtter ham hele vejen.

- Lige præcis på det punkt vil jeg gerne sige, at vi ikke har nogen klausuler. Vi har fuld tillid til Bjarne Riis, og det er ham, vi sponserer, siger Lars Seier Christensen, den ene af Saxo Banks stiftere og ejere.

- Jeg tror i øvrigt heller ikke, at der opstår noget i den forbindelse, fortsætter han.

- Skulle han sælge holdet, er det selvfølgelig noget andet, men det er vi jo ikke herrer over. Det er ham, som ejer holdet.

Lars Seier Christensen slår igen fast, at med Saxo Banks øjne er det Bjarne Riis, der er cykelholdets stjerne. Ikke de skiftende gode cykelryttere som Alberto Contador, Fabian Cancellara, Schleck-brødrene med flere.

- De ryttere har vi været glade for, men det er Bjarne Riis, det handler om. Vi kan også se det i denne uge, hvor vi har været rundt til vores medarbejdere flere steder i Europa. Folk ser Bjarne Riis som leder af en global og succesrig virksomhed.

Den danske holdejer var formentlig godt klar over sin sponsors holdning, men udtrykker alligevel glæde over den.

- Det er jeg glad for. Lars og Saxo Bank har været med mig længe. De hjælper og støtter, som de også har gjort nu. Det sætter jeg stor pris på, siger Bjarne Riis, som heller ikke mener, at han har noget at frygte i forhold til Anti Doping Danmark.

- Jeg kan ikke se nogen grund til, at jeg skulle have noget at frygte.

Riis får fuld tillid fra sponsor trods dopingundersøgelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce