Riis: Vi var suveræne


Riis: Vi var suveræne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Det sker ikke særligt tit, at et cykelhold selv kan vælge, om den ene eller anden af deres ryttere skal vinde et cykelløb. Men det gjorde CSC, da sidste etape af Danmark Rundt søndag blev kørt, og det beviste, hvor suveræne det danske cykelhold har været i de fem dage på de danske landeveje.

Tre forskellige CSC-ryttere nåede af have den gule trøje i løbet af Danmark Rundt. Først Fabrizio Guidi, så Kurt-Asle Arvesen og så Jens Voigt - og ved at køre Arvesen frem til tre bonussekunder på etapen fra Taastrup til Roskilde forærede CSC den samlede sejr til nordmanden.

Men hele løbet har været en CSC'sk magtdemonstration.

- Vi har været suveræne. Fra starten lagde vi en taktik, som vi har fulgt fra start til mål, så løbet har udviklet sig helt som planlagt. At vi på sidstedagen kunne køre Kurt-Asle i gult beviser jo bare, hvor suveræne vi har været, sagde CSC's sportsdirektør og teamejer Bjarne Riis under sejrsfesten.

Men Riis mener også, at dominansen skal tilskrives ekstrem grundig forberedelse.

- Kim (Andersen, sportsdirektør, red.) og jeg har kigget ruten minutiøst igennem og lagt taktikken. Vi kendte hver en bakke og hvert et sving, så det kommer ikke bag på os, at vi var så overlegne, sagde en svært tilfreds Riis, der også mener, at holdet skal have ros.

Næste store opgave bliver Vuelta a Espana i september.

Riis: Vi var suveræne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce