Riis: - Vi har en leder


Riis: - Vi har en leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Rollerne er fordelt på Team CSC efter den anden etape i Pyrenæerne i går.

Ivan Bassos nye fornemme præstation, hvor eneste ændring fra fredagens etape var, at Lance Armstrong kom først over stregen i Plateau de Beille, betyder, at Riis går bort fra tanken om to ligeværdige holdkaptajner.

- Ivan er førstemand nu, sagde Bjarne Riis i målområdet, efter han havde lykønsket Basso med andenpladsen, der sender ham op på løbets samlede tredjeplads.

Før Tour de France var det en utvetydig melding, at der var to ledere i Carlos Sastre og Ivan Basso, og det har Bjarne Riis til dels i sinde at blive ved med.

- At Ivan er leder behøver ikke ændre noget på vores strategi for resten af løbet. Ivan har ingen problemer med at Carlos kører sin egen chance, men hvis Carlos har lidt mindre, så kører han med det, han har, sagde Bjarne Riis.

Dagen blev nærmest en gentagelse af fredagens første møde med bjergene, hvor Ivan Basso sad klistret til Lance Armstrongs hjul op over de første seks kategoriserede stigninger.

Samme strategi blev brugt på de sidste 15 kilometer op mod målet i Plateau de Beille, mens den ene konkurrent efter den anden faldt fra - hvis de da ikke ligefrem opgav.

Perfekt etape

- Jeg er så absolut tilfreds. Det var en stor dag og nogle meget hårde kilometer op. Som dagen skrider frem udvikler det sig perfekt for os, sagde Bjarne Riis, som havde Jens Voigt i udbrud det meste af dagen med danske Michael Rasmussen, hvilket tvang US Postal op i et højt tempo i jagten.

Den perfekte udvikling betød, at Ivan Basso nu er nummer tre i det samlede klassement, 1,39 minutter efter Thomas Voeckler (Brioches), som efter en hård og beundringsværdig kamp hold fast i den gule trøje med sølle 22 sekunder ned til Lance Armstrong.

Ok med Armstrong-sejr

- Basso har muligheden for en podieplads. De største konkurrenter er vel Francisco Mancebo (Illes Balears) og Andreas Klöden (T-Mobile), sagde Bjarne Riis, som ikke havde de store problemer med, at det i går var den femdobbelte Tour-vinder, der kom først over stregen.

- Det var vel ok, han vandt. Nu håber jeg bare, at Ivan kan følge med ham i Alperne, sagde Bjarne Riis.

Riis: - Vi har en leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce