Riis: Contador har kørt fejlfrit i Giroen

Alberto Contador får ros af sin danske chef, Bjarne Riis, efter sejren i Giro d''Italia.
Foto: AP Photo/Polfoto

Riis: Contador har kørt fejlfrit i Giroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saxo Bank-Sungards holdejer Bjarne Riis mener, at Alberto Contador vandt Giro d'Italia helt uden fejl.

Alberto Contador kunne søndag hyldes som en særdeles sikker vinder af årets Giro d'Italia, og hans danske chef, Saxo Bank-Sungards holdejer Bjarne Riis mener, at spanieren kørte et perfekt etapeløb.

- Alberto har været enormt stabil, og det er netop primært stabiliteten, han vinder løbet på.

- Heldigvis har ruten, som har været meget hård, også ligget til ham, og så har han i mine øjne kørt et fejlfrit løb, siger Bjarne Riis til cykelholdets hjemmeside.

Alberto Contador vandt det italienske etapeløb hele seks minutter og 10 sekunder foran Michele Scarponi på andenpladsen, mens Vincenzo Nibali fulgte 46 sekunder efter på tredjepladsen.

På alle måder har spanieren domineret dette års udgave af Giroen.

- Han vinder pointkonkurrencen helt suverænt og ligger på andenpladsen i bjergkonkurrencen, hvilket blot understreger hans store holdbarhed, siger Riis.

Selvom Alberto Contador på flere af de hårde bjergetaper har iscenesat sig selv og langt hen ad vejen har siddet alene i de værste bjergdueller, sender den danske holdejer en varm tanke til holdet.

- Holdet har leveret en formidabel indsats, og hver især har de udfyldt den rolle, de er blevet tildelt. De har til fulde levet op til mine forventninger.

- Vi har været gode til at definere den enkelte rytters kompetencer og formået at uddelegere arbejdsområderne meget præcist, så alle helt nøjagtigt kendte dagsordenen.

- Jeg er enormt stolt af hele holdet, siger Bjarne Riis.

Riis: Contador har kørt fejlfrit i Giroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce