På trods af en godkendt anden halvleg var man ikke bleg for at erkende problemerne i AC Horsens-lejren efter 2-3 nederlaget til FC Midtjylland.
Sølle 2905 tilskuere på lægterne ledte tankerne hen på Viasat Divisionen. Det samme gjorde AC Horsens' defensive præstation i 2-3 nederlaget til FC Midtjylland.

- At vi tabte var selvforskyldt. Vi gav alt for meget væk i første halvleg. FC Midtjyllands 2-0 scoring kort før pausen gjorde ondt, erkendte AC Horsens' Mads Rieper, der i nederlagets stund kunne se lidt lys for enden af tunnelen.

- Vi spillede en god anden halvleg. Der var takter, som er værd at bygge videre på, hvilket er nødvendigt i de kommende kampe, hvis vi skal overleve i SAS Ligaen, vurderede Mads Rieper.

- På den anden side, må vi heller ikke lukke øjnene for, at vi igen tabte en tæt kamp. Det har vi ikke råd til i sæsonens sidste kampe, sagde Rieper, der havde recepten på forbedring klar.

- De defensive fejl skal simpelthen udryddes og om ikke andet så minimeres meget, lød dommen.

Også den ene af AC Horsens' to målscorere, Gilberto Macena, var en eftertænksom mand efter kampen.

- Vi skal til at have point på kontoen. Vi må i hvert fald ikke tabe til Vejle i næste runde, påpegede den lille brasilianer, der foldede sig ud i anden halvleg, da han blev flyttet længere ind mod midten.

Netop en Gilberto Macena i hopla kan blive AC Horsens' redning fra nedrykning. Besart Berisha virker trods sin flotte frisparksscoring ikke som manden, der kan score de nødvendige mål.

- Vi tror stadig på overlevelse, men det bliver ikke let efter de seneste kampe, men vi har spillerne, der kan gå ind og gøre en forskel, sagde Gilberto Macena.

AC Horsens ligger næstsidst i SAS Ligaen med et point op til Sønderjyske over nedrykningsstregen. Sønderjyderne har dog spillet en kamp færre.