Riddersholm: Niveauet i Vendsyssel er tilpas højt

Glen Riddersholm tiltræder som sportsdirektør i Vendsyssel 1. november.

Riddersholm: Niveauet i Vendsyssel er tilpas højt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Længslen efter et nyt fodboldjob var stigende hos Glen Riddersholm, da Vendsyssel FF henvendte sig.

Længslen efter et spændende job i fodboldverdenen havde igen meldt sig. Det fortæller Glen Riddersholm, der mandag blev præsenteret som ny sportsdirektør i superligaklubben Vendsyssel FF.

Knap 13 måneder er gået, siden han blev fyret som træner i AGF, men han har ikke haft svært ved at få tiden til at gå i sabbatåret.

- Jeg har holdt den første pause i et langt fodboldliv. Jeg har været afsted i 33 år og har tilsidesat ting. Så jeg fik besøgt familie i udlandet, besøgt fodboldspillere og været på studieture og en masse andet.

- Men den seneste måned eller to har jeg haft en voksende følelse af, at jeg var klar til at komme i gang igen, siger Glen Riddersholm.

Han var træner i FC Midtjylland fra 2011 til 2015 og satte kronen på værket med klubbens første mesterskab i 2015. Opholdet i AGF nåede ikke samme højder.

Et nyt trænerjob indgik i Riddersholms overvejelser, men tanken om et job som sportsdirektør fyldte altså også.

- Jeg har erfaring fra topfodbold igennem mange år og fået en ballast med strategier og kultur i klubber. Jeg fik en voksende følelse af, at der var et alternativ, hvis der ikke var et trænerjob, der talte til mig.

- Da Vendsyssel ringede, var det en klub med tilpas højt niveau og et solidt projekt, som jeg kan være med til at udvikle i samarbejde med dygtige folk, siger den 46-årige Riddersholm.

Han understreger, at han går ydmygt til opgaven.

- Nogle opgaver vil være nye. Jeg har sikret mig, at der er områder, hvor jeg får stillet support til rådighed, så jeg kan være den bedste udgave af mig selv.

- Der er områder, hvor jeg skal danne erfaringsgrundlag for at få tilpas nok kvalitet. Men jeg er dækket godt ind med gode folk og er meget fortrøstningsfuld, siger den kommende sportsdirektør.

Selv om han får sin daglige gang på ledelsesgangen, kommer han ikke til at holde sig helt fra græsset.

- Godt nok kommer jeg til at sidde lidt længere væk fra banen, men det vil være helt naturligt at sparre med trænerne, men det bliver ikke min primære opgave.

- Trænerne har allerede bevist, at de kan forberede spillerne i Superligaen, så min opgave bliver at forbedre hverdagen omkring dem og give præstationsenheden de bedst mulige betingelser, siger Riddersholm.

Han tiltræder 1. november, når forgængeren, Mogens Krogh, stopper, men allerede tirsdag var Riddersholm på besøg i sin kommende klub.

- Jeg skal lige stikke en finger i jorden og danne mig det nødvendige overblik, inden jeg kan være med til at justere små ting.

- Klubben har taget mange store skridt de seneste år, og så stiger omverdenens krav og forventninger. Nu handler det om at tage små skridt, som ofte er de svære og dem, som omgivelserne har svært ved at få øje på.

Vendsyssel ligger aktuelt nummer 13 i Superligaen med 12 point for 13 kampe. Næste opgave er udekampen mod AaB på søndag.

Riddersholm: Niveauet i Vendsyssel er tilpas højt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce