Rhein-Neckar: Nationalt forbund vil have Gudmundsson

Rhein-Neckar Löwens træner, Gudmundur Gudmundsson.
Foto: Ernst van Norde/POLFOTO/arkiv

Rhein-Neckar: Nationalt forbund vil have Gudmundsson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Rhein-Neckar Löwen bekræfter manager Thorsten Storm, at cheftræner Gudmundur Gudmundsson er jagtet.

Det varede ikke mange minutter, fra Dansk Håndbold Forbund (DHF) tirsdag offentliggjorde nyheden om et pressemøde med navnet på den kommende danske landstræner, til at flere medier afslørede navnet Gudmundur Gudmundsson.

Ulrik Wilbek stopper som dansk landstræner i 2014, hvor EM på hjemmebane bliver hans sidste store opgave. Derefter skal en afløser overtage jobbet.

Gudmundsson er lige nu træner i den tyske håndboldklub Rhein-Neckar Löwen, og indtil mandagens pressemøde i Brøndby vil rygterne om hans afgang nok kun tage til i styrke.

Onsdag dæmpede Rhein-Neckar Löwens manager, Thorsten Storm, ikke spekulationerne, da han bekræftede, at Gudmundsson er blevet kontaktet af et nationalt forbund, der vil have den islandske træner i den kommende sæson.

- Vores træner har rettidigt informeret mig om, at han har modtaget en forespørgsel fra et nationalt forbund omkring den kommende sæson, siger Thorsten Storm ifølge nyhedsbureauet dpa.

Tyskeren vil ikke bekræfte, at Rhein-Neckar Löwen har modtaget en opsigelse fra den nuværende træner, men kommer dog med interessant information alligevel.

- Det er korrekt, at Gudmundur har en fratrædelsesklausul i sin kontrakt, som kan bruges efter denne sæson, siger Thorsten Storm,

Gudmundsson har kontrakt med Rhein-Neckar Löwen frem til juni 2015, men ifølge det tyske medie Spiegel Online vil islændingen gøre brug af sin fratrædelsesklausul.

52-årige Gudmundsson har siden september 2010 været træner for Rhein-Neckar Löwen, som sidste år vandt EHF Cuppen. Det var klubbens første titel nogensinde.

Rhein-Neckar: Nationalt forbund vil have Gudmundsson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce