Fynboerne tog dog selv livet af drømmen om at komme i slutspillet med en fejlfyldt indsats mod Team Tvis Holstebro, der udnyttede alle åbninger
Håndbold, Odense GOG - Team Tvis Holstebro 27-30, Håndboldligaen, kvinder: Sæsonen er endnu lang for kvinderne i Odense GOG.

Men i stedet for at skulle ud i en række sjove kampe i slutspillet, bliver det nu til den tunge opgave at sikre den unge fusionsklub endnu en sæson i Håndboldligaen.

For med fire kampe tilbage og fem point op til KIF Vejen på den yderste slutspilsplads er muligheden for fynsk slutspil kun matematisk. Især fordi Odense GOG’s slutprogram tæller mundfulde som FCM Håndbold (ude), Randers (hjemme), Viborg (ude) og KIF Vejen (hjemme).

Skandaløs indsats

Bedømt på indsatsen i går fortjener Odense GOG ikke at deltage i slutspillet. For niveauet er ikke til det.

- Det er en rigtig skandale, hvad vi leverer i 1. halvleg. Vi er ikke i nærheden af at være, hvor vi skal være, sagde Odense GOG-træner Kenneth Sahlholdt, da han gjorde status.

Og rammede på den måde godt ind, hvad de 548 tilskuere i Odense Idrætshal blev budt på af hjemmeholdet.

Nemlig Odense GOG-spil der foregik mere mellem sidelinjerne end mellem mållinjerne og uden fart, men til gengæld med mange fejl.

Odense GOG skal nu koncentrere sig om at sikre sig syvende- eller ottendepladsen, der giver to point med over i nedrykningsspillet.
  • Fyens Stiftstidende