Rehhagel savnede kampgejst

Salzburg var domineret af de blå-gule farver forud for EM-kampen mellem Sverige og Grækenland. Og blågule var de græske europamestre også efter kampen, som svenskerne vandt 2-0. I tirsdagens anden gruppekamp slog Spanien Rusland 4-1.

Rehhagel savnede kampgejst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var selverkendelse i den græske lejr, efter at de forsvarende europamestre havde tabt 0-2 til Sverige i holdets første kamp ved EM.

Alvorlige fejl og manglende kampgejst. Sådan forklarede Grækenlands træner, Otto Rehhagel, hvorfor de forsvarende europamestre måtte se sig slået med 0-2 af Sverige i holdets første kamp under EM.

- Vi lavede afgørende fejl ved to lejligheder. Vi formåede ikke at lægge pres på dem. Vi havde ikke kampgejsten i de afgørende øjeblikke, lød det fra den tyske succestræner, der mod alle odds hjemførte EM-trofæet med Grækenland i 2004.

Dengang blev holdet kaldt Otto's Mur på grund af den defensive indstilling, og den er ikke blevet mere offensiv siden. I hvert fald blev holdet i perioder af kampen mod svenskerne buh'et ud af tilskuerne i Salzburg på grund af ekstremt henholdende spil.

Nu skal der en anden indstilling til i de sidste to gruppekampe mod Spanien og Rusland, erkendte Rehhagel:

- Vi skal vise noget andet. Det er vi nødt til, sagde træneren.

Rehhagel savnede kampgejst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce