Regnen stoppede bane-DM


Regnen stoppede bane-DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Vejret er ofte en svær modstander, når der skal køres cykelløb på bane. Den skrå cement-bane i Bolbro bliver livsfarlig i våd tilstand, og derfor måtte sidstedagen ved DM i går aflyses og udsættes. Hængepartierne er holdløbsfinalen og scratch. Holdløbet vil blive afviklet den 18. august, mens der køres scratch den 26. august - begge discipliner på banen i Odense.

- Vi mangler den overdækkede bane, siger leder af Odense Cyklebane, Claes Larsen, med henvisning til de løfter, der blev givet fra politisk side, da Team Odense Energi-holdet blev præsenteret tidligere på sæsonen. Her var der klare tilkendegivelser om en overdækket cykelbane i løbet af 2005.

Eneste afviklede løb i går var de indledende tidskørsler i holdløbet, og her kørte Team Odense Energi hurtigst på 4.42,77 minutter. Distrikt Sjælland kørte 4.44,91 minutter, mens et kombineret Team Odense Energi/ Cykling Odense-hold kørte 4.53,95 og Distrikt Jylland Fyn 5.19,32. De to bedste køretider vil senere mødes i den kommende finale, mens nr. 3 og 4 skal køre om bronzemedaljerne. (bonde)

Regnen stoppede bane-DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce