Real forpassede førstepladsen


Real forpassede førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Real Madrid kunne have bragt sig i spidsen for den spanske Primera Division i fodbold, men skuffede ved kun at spille 0-0 mod Osasuna.

Selv om førstepladsen ellers blev serveret på et sølvfad i en tag-selv-buffet i Pamplona, så lykkedes det ikke for Real Madrid-spillerne at få bugt med den, da holdet søndag aften skuffende spillede 0-0 mod Osasuna.

Kongeklubben havde ellers i kraft af Barcelonas 1-1-resultat mod Villarreal tidligere på dagen en gylden mulighed for at gå forbi de forsvarende mestre i tabellen, men det krævede altså, at madrilenerne også kunne passere modstandernes målmand Ricardo.

Det lykkedes ikke, selv om topscorer Gonzalo Higuain havde flere gode muligheder. Det skal dog også retfærdigvis siges, at hjemmeholdet var godt med i kampen og fortjente det ene point.

- Vi gjorde, hvad vi kunne, men vi fik ikke scoret. Osasuna stod godt i backkæden og gjorde det svært for os. Vi gik efter førstepladsen, men det var bare ikke muligt, sagde Real Madrids Marcelo efter kampen.

Mens Real Madrid fortsat befinder sig på andenpladsen i tabellen, så ligger overraskelsen fra Mallorca nu på en delt fjerdeplads sammen med Sevilla. Mallorcinerne slog Athletic Bilbao med 2-0 og har nu kun tre point op til Valencia på tredjepladsen.

Real forpassede førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce