Real Madrid nåede at score


Real Madrid nåede at score

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD:En af fodboldhistoriens mest mærkværdige kampe fik ganske passende et pudsigt udfald, da Real Madrid og Real Sociedad onsdag aften krydsede klinger på Bernabeu.

De to Primera Division-mandskabers dyst blev i december afbrudt syv minutter før tid ved stillingen 1-1 på grund af en terrortrussel, og 22.000 gratister på Bernabeu så derfor onsdag de to spanske hold spille de resterende syv minutter.

Opgøret blev sat i gang med et målspark hos Sociedad, inden hjemmeholdet satte sit præg med et rasende pres og lange bolde fremad. Ganske overraskende nåede brasilianeren Ronaldo at skabe en afgørelse, da han på en af flere halve chancer i løbet af de første fire minutter blev fældet i målfeltet. Zinedine Zidane var halvsikker fra pletten, og madrilenernes nye træner Vanderlei Luxemburgo kunne således i sin debut på bænken foretage to tidskrævende udskiftninger for at holde 2-1-sejren i de sidste tre minutter.

Real Madrid-spillerne lignede en flok, der havde svært ved at fatte gevinsten, men i tabellen er den underlige match god nok for storholdet. Real Madrid rykker frem på tredjepladsen, 10 point efter topholdet Barcelona. Real Sociedad står stille midt i rækken. (ritzau)

Real Madrid nåede at score

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce