Razdorov skadet før topbrag


Razdorov skadet før topbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GRIMT CHOK: "Odenses" profil løb ind i dommeren, og vred slmt om på foden

HÅNDBOLD: Der blev grædt med det ene øje og smilet med det andet hos "Odenses" kvinder i går.

For godt nok tog fynboerne den tredje sejr ud af lige så mange mulige, men det blev en dyrekøbt én af slagsen, fordi holdets absolutte profil, den hollandske landsholdsspiller Ana Razdorov, efter blot fire minutter løb ind i én af kampens dommere og vred så kraftigt rundt på foden, at hun er mere end tvivlsom til den livsvigtige topkamp mod Ajax/Farum i idrætshallen på lørdag.

- Det er en større skandale for os, det her, siger en fortvivlet "Odense"-træner Carsten Gørnandt, der også måtte lade holdets anden hollandske profil, Miranda Krijnen, sidde over med en skade.

Samtidig spillede målmand Janni Henriksen kun 45 minutter for nedsat kraft grundet knæproblemer.

Skaderne kunne ikke komme på et mere uheldigt tidspunkt, fordi meget tyder på, at netop "Odense" og Ajax/Farum skal slås om rækkens førsteplads, der giver direkte adgang til HåndboldLigaen i næste sæson.

Nu bliver det et kapløb med tiden for fynboerne.

-Jeg spurgte Ana efter kampen, hvor lang tid den slags skade plejer at tage for hende, og hun siger mindst 14 dage, siger Carsten Gørnandt.

Fin indsats

Midt i al elendigheden kunne fynboerne glæde sig over en disciplineret indsats, der resulterede i en pauseføring på hele 14-3.

- Og de to af Amagers mål var på straffekast. De scorede første gang - en reducering til 7-1 - da der var spillet 14 minutter, siger Gørnandt tilfreds.

Det var især et koncentreret forsvar, der opfangede næsten alle Amagers indspil til stregen, der gjorde udslaget.

Uden de sædvanlige målscorere måtte andre tage over, og det gjorde højrefløjen Fie Rasmussen så med otte rappe mål. I den anden side bidrog Mette Andersen med fem.

- Det er fint, fordi det viser, at vi også har bredde. Men det er godt nok skidt, hvis vi skal undvære tre stamspillere mod Ajax/Farum, siger Gørnandt.

Razdorov skadet før topbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce