Rasmussen slider hårdt i Duisburg

Morten Rasmussen er faldet godt til i MSV Duisburg. Her er han sammen med en anden af 2. Bundesliga-klubbens nye spillere, brasilianske Ermersin Monteiro.
Foto: Foto fra MSV´s hjemmeside

Rasmussen slider hårdt i Duisburg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOVENDE: Eks-OB'er har fået masser af spilletid i træningskampene

FODBOLD: Det er et hårdt slid, men den unge eks-OB'er, Morten Rasmussen, er alligevel ganske fornøjet med de første par uger i sin nye klub, MSVDuisburg.

I øjeblikket er han midt i en 10 dages træningslejr i Bad Marienberg.

-Og det er med træningspas på tre timer. Vi træner tit fem-seks timer om dagen, så det er noget mere, end jeg er vant til, siger Morten Rasmussen, der dog ikke har haft problemer med at få kræfterne til at slå til.

Ny træner i 2. Bundesligaklub er den tidligere topspiller fra FC Köln, Pierre Littbarski, og han har vist tillid til Morten Rasmussen i træningskampene.

- Vi har spillet fire træningskampe, men det har alle været mod nogle ret svage hold, siger Morten Rasmussen.

- I to af dem spillede jeg fuld tid, og i de to andre fik jeg en halvleg i hver, så jeg er én af dem, som har fået mest spilletid, siger Morten Rasmussen, der konsekvent er blevet brugt som venstre back.

-Jeg har ikke talt så meget med Littbarski, men jeg har da fået ros for mit positionsspil, som han er meget tilfreds med, siger fynboen.

Store ambitioner

Han er faldet godt til i klubben, og det er hans indtryk, at den er meget professionelt drevet.

Zebraerne, som MSV kaldes blandt venner, har planer om at komme helt med op i toppen og være med i oprykningsræset.

-Jeg tror bestemt ikke de var tilfredse med, hvordan det gik i sidste sæson. I år fylder klubben 100 år, og der er store ambitioner, siger Morten Rasmussen.

Ligesom Bundesligaen begynder sæsonen i weekenden 10.-12. august, og forinden skal zebraerne blandt andet ud i en træningskamp mod én af naboklubberne fra Ruhr-distriktet, Schalke 04, der jo også har danskere i truppen - Ebbe Sand og Christian Poulsen.

Træningslejren i Bad Marienberg fortsætter til på fredag, og der skal undervejs spilles yderligere to træningskampe.

Tilbage til skolen

Derefter returnerer Morten Rasmussen til en sportsskole i byen Wedau, hvor han er indkvarteret sammen med en anden af klubbens nyerhvervelser, brasilianeren Emerson Monteiro.

Men det er kun indtil de to har fået mere permanente boliger.

Rasmussen slider hårdt i Duisburg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce