Rasmussen og Quist jagter svar


Rasmussen og Quist jagter svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roerne Rasmus Quist og Mads Rasmussen er sommeren over gået fra at være det sikreste danske bud på en OL-guldmedalje til et stort spørgsmålstegn.

Det er sket, efter at de i starten af juni oplevede et formdyk og ved regattaen i Luzern og ikke engang formåede at kvalificere sig til finalen. Siden har de imidlertid lagt træningen om og vundet sølv ved et World Cup-stævne i Polen, hvilket indikerer, at de er på rette vej.

Men det er stadig en noget mere mudret optakt sammenlignet med eksempelvis VM sidste år, hvor duoen var gået fra sejr til sejr og ikke havde problemer med at leve op til rangen som guldfavoritter.

De to roere føler selv, at de trods formnedgangen er kommet til Beijing med en følelse af, at de er tilbage, hvor de skal være. Men det ændrer ikke ved, at de også er kommet til Kina med en uvished om, hvor meget det rækker til i forhold til de andre både.

- På søndag får vi svar på en masse spørgsmål om, hvor vi står i forhold til konkurrenterne. Det er det, det i første omgang handler om - ud over selvfølgelig at gå videre til semifinalerne, siger Rasmus Quist, der sammen med sin makker heller ikke rigtigt kender deres konkurrenters styrke.

- Det er ikke sådan, at vi har ligget og holdt øje med dem under træningen. De ting, vi ikke kan gøre noget ved, har vi ikke gidet at koncentrere os om. Vi har udelukkende fokuseret på, hvordan vi kan få mere fart i vores egen båd. Og heldigvis er det kun gået fremad, specielt de sidste fire-fem uger inden OL, siger Mads Rasmussen.

Det, parret rent konkret har lavet om, er at omlægge træningen, så de har roet færre kilometer, men til gengæld har de haft mere fart på. Intensiteten er altså øget, og træningen er blevet mindre tung.

- Vores egen fornemmelse er, at vi er blevet hurtigere, og det giver en vis ro i sindet, siger Rasmus Quist.
Citat
- På søndag får vi svar på en masse spørgsmål om, hvor vi står i forhold til konkurrenterne. Det er det, det i første omgang handler om - ud over selvfølgelig at gå videre til semifinalerne.

Rasmussen og Quist jagter svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce