Rasmussen i problemer


Rasmussen i problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Michael Rasmussen kom i problemer på gårsdagens etape fra Saint Flour til Figeac.

Et øjebliks uopmærksomhed i begyndelsen af etapen betød, at han befandt sig i feltets bageste del på dagens første kategoriserede stigning. Og da feltet som følge af det hårde tempo knækkede over, betød det, at Rabobank-rytteren måtte kæmpe for at komme op.

- Heldigvis sad der fire af mine holdkammerater med mig, så de kom straks på arbejde. Flere af dem brugte så mange kræfter i begyndelsen, at de først fangede feltet 70 kilometer senere, sagde Michael Rasmussen.

Så lang tid skulle han dog ikke selv bruge, men problemerne afspejlede meget godt, hvad det var for en etape for Michael Rasmussen.

- Jeg skal love for, at kæden blev holdt stram fra begyndelsen. Det var en modbydelig start og efter det, gik det op og ned hele dagen på små, dårlige veje, hvor asfalten flere steder var smeltet. Så der var flere farlige situationer undervejs, sagde han.

Skulle bare igennem

For den danske bjergspecialist gjaldt det reelt bare om at komme igennem dagen, inden etapen til La Mongie.

De 197,5 kilometer byder på to kategori 1-stigninger, når feltet når til Pyrenæerne. Først det legendariske Col d'Aspin og senere målet i La Mongie, som først nås efter 12,8 kilometers opkørsel med en gennemsnitlig stigningsprocent på 6,5.

Et terræn, som Rasmussen har ventet længe på, men også en etape, som han ikke ser de store problemer i.

- Det bliver let. De første 150 kilometer er flade, og med kun to stigninger, vil der ikke være nogen, som ryger for tidsgrænsen. Men det er til min fordel, at stigningerne er helt anderledes end dem, vi lige har været igennem, som er langt mere eksplosive. Så jeg ser frem til det, sagde Michael Rasmussen. (ritzau)

Rasmussen i problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce