Rasmus på lyserød sky

Rasmus Nielsen fik en nøglerolle i kampens slutning, hvor han bankede de to afgørende skud i mål.
Foto: Lars Skaaning/POLFOTO

Rasmus på lyserød sky

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG-AaB 29-28, Håndboldligaen, herrer

HÅNDBOLD: GOG kan tilsyneladende blive ved med at producere dem - nye store håndboldtalenter.

I sidste sæson fik nu 19-årige Rasmus Nielsen kun meget begrænset spilletid - rent faktisk var han kun med i to kampe.

I lørdagens sejr over AaB i Arena Fyn viste Rasmus Nielsen sig som et nyt GOG-stjerneskud med flot spil i de cirka tre kvarter, han var på banen. Specielt i 2. halvleg, hvor den 19-årige spiller kanonerede fire mål i AaB-nettet fra højre fløj, fik Rasmus Nielsen en nøglerolle. Blandt andet da han helt uden nerver bragte GOG afgørende i front med to mål i kampens hektiske afslutning.

Efter kampen skulle man ikke spørge det 19-årige stortalent om detaljer ved sine mål - eller om, hvor mange gange, han i det hele taget havde nettet.

- Det var bare som at spille på en lyserød sky. Det var fantastisk at være med til, lød det fra Rasmus Nielsen, mens han behandlede en opsvulmet venstre hånd med en ispose.
Keld Vilhelmsen gjorde comeback hos GOG - dog med en del forbiere.
Keld Vilhelmsen gjorde comeback hos GOG - dog med en del forbiere.
Foto: Lars Skaaning/POLFOTO

Ingen træer i himlen

Ligesom den tidligere GOG'er Lasse Svan har Rasmus Nielsen som ungdomsspiller slået sine folder i Sierslev Håndboldklub. I GOG spillede han to ynglinge-sæsoner, inden han blev tilknyttet seniortruppen.

Efter sejren over AaB var der masser af klap på skulderen til Rasmus Nielsen - blandt andre også fra sportschef Jacob Lantved.

- Fantastisk flot af Rasmus. Han har et kæmpe-potentiale, lød det fra sportschefen.

Hos cheftræner Ulf Schefvert vokser træer imidlertid aldrig ind i himlen. Spurgt til Rasmus Nielsens indsats lød det således fra Schefvert - med et lille smil:

- Det var en fantastisk kamp af Rasmus. Han mangler dog lidt i forsvaret. Og så var det jo "kun" en enkelt kamp. Men han viser nogle rigtig gode takter. Blandt andet er han jo helt cool i afgørende situationer.

Fortjent sejr

GOG's sejr over AaB var fortjent. Og der var egentlig ingen grund til, at det blev spændende til sidst og reelt kunne være gået galt for fynboerne.

Midt i 1. halvleg gik GOG fra 6-6 til 11-6 i en periode, hvor det faktisk var fynsk legestue. Men specielt på en usikker start på 2. halvleg lukkede GOG AaB ud af den sæk, nordjyderne ellers var ved at blive stoppet godt og grundigt ned i. I den periode var det GOG's veteranmålmand Peter Henriksen, der med store redninger på vitale tidspunkter holdt fynboerne inde i kampen.

- Ja, i den periode i 2. halvleg brænder vi for meget, og så gik der nerver i det hele. Men det er en sejr, jeg er meget glad for, før vi skal møde BSV ude i næste kamp, sagde Ulf Schefvert efter kampen.

Den tilbagevendte veteran Keld Vilhelmsen fungerede i perioder godt i playmakerrollen i fraværet af Snorri Gudjonsson. I skudfasen havde Vilhelmsen dog mange forbiere. Som Vilhelmsen spøgefuldt sagde efter kampen - med henvisning til sine seneste sæsoner for Faaborg HK i 1. division:

- I 1. division er målene større. Jeg skal lige vænne mig til mindre mål.

Med sine nyindkøb var AaB lidt en skuffelse i går. Med hele ni scoringer måtte Henrik Toft Hansen holde nordjyderne inde i kampen. Der var dog takter om mulig storhed, når sammenspillet kommer til at fungere bedre. Blandt andre ligner svenske Jonas Lahrholm en klar gevinst. Til gengæld skuffede André Jørgensen i Arena Fyn.

Rasmus på lyserød sky

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce