Rasmus Falk har bekræftet, at han ikke forlænger sin kontrakt med OB. Sport Fyns Leif Rasmussen har interviewet Falk om hans beslutning.

Rasmus Falk er tabt for OB. I et interview med Sport Fyn fortæller han, at han håber at kunne spille for OB frem til kontraktudløbet i sommer - men fremtidsudsigterne i OB er ikke attraktive nok for ham.

For efter Falks vurdering er der tre-fire hold i Danmark, som ligger foran OB i kampen om medaljer og europæiske kampe - og det har han ikke tid til at vente på.

- Lige nu vurderer jeg, at det er for lang tid i forhold til min karriere at komme til at spille de sjove europæiske kampe og at komme til at spille med om guldet. Der må jeg være ærlig og sige, at der er i hvert fald tre-fire hold herhjemme, der er foran lige nu, siger Falk.

Rasmus Falk bekræfter, at han planlægger at spille for en ny klub pr. 1. juli i år - og han forventer at kunne afsløre navnet på sin nye klub, inden transfervinduet lukker.

- Men når transfervinduet ikke er lukket, kan man vel heller ikke udelukke, at du forlader OB allerede her i transfervinduet?

- Nej, det kan man selvfølgelig ikke, men jeg ville have det rigtig fint med at slutte godt af her.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent

Mere om emnet

Se alle
1
Nyt rygte: Nu sendes Falk til FC København

Nyt rygte: Nu sendes Falk til FC København

Falk: Kan nemt se mig selv i OB i foråret

3
Afviser kontrakt: Falk er væk senest til sommer

Afviser kontrakt: Falk er væk senest til sommer