Randers-træner undrer sig over karantæne


Randers-træner undrer sig over karantæne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Colin Todd forstår ikke den disciplinære karantæne, han blev tildelt efter kampen mod FC Nordsjælland.

Randers FC's cheftræner, Colin Todd, måtte se lørdagens lokalderby mod AGF fra tribunen.

Han var nemlig rendt ind i en karantæne på grund af en episode efter Randers' seneste kamp i Farum mod FC Nordsjælland.

Colin Todd valgte at acceptere karantænen. Alligevel undrer han sig meget over straffen, som han blev meget overrasket over at modtage.

- Det var måske lidt en overreaktion fra DBU's (Dansk Boldspil-Union, red.) side. Men hvis jeg overskred en grænse, så må jeg jo bare undskylde. Vi er alle mennesker, og alle laver fejl, siger Colin Todd og forklarer episoden således:

- Der var ingen problemer gennem kampens 90 minutter, men da kampen var slut, og dommeren gik fra banen, kom jeg med et par gloser til ham. Det var åbenbart ikke i orden.

Som en konsekvens af karantænen måtte Todd altså tage plads på tribunen i 2-2-kampen mod AGF.

I stedet blev den normale assistenttræner, Thomas Thomasberg, forfremmet til cheftræner. En rollefordeling, der ikke behager englænderen.

- Det er bestemt ikke noget, jeg nyder. Man kan ikke rigtigt få fingeren på pulsen deroppe fra. Men nu har jeg været her i over et år, og jeg har aldrig været involveret i noget ballade. Så jeg var ret overrasket over karantænen.

- I min tid i engelsk fodbold fik jeg mange karantæner som manager, men jeg er nok en smule mildere nu. Alligevel bliver jeg straffet, siger Colin Todd med et smil på læben.

Colin Todd kan dog glæde sig over, at karantænen kun var på en enkelt spilledag. I Randers FC's næste kamp mod FC Midtjylland er englænderen således tilbage i trænersædet.

Randers-træner undrer sig over karantæne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce