Randers-helt om straffespark: Jeg kunne læse ham


Randers-helt om straffespark: Jeg kunne læse ham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

David Ousted var naturligvis glad efter den vitale redning, han leverede i kampen mod FCN søndag eftermiddag.

Randers FC-målmand David Ousted reddede et straffespark i søndagens topkamp på hjemmebane mod FC Nordsjælland, og han sikrede dermed sit hold et uafgjort 0-0-resultat mod de danske mestre.

Straffesparket blev sparket af det unge Nordsjælland-talent Kristian Lindberg, men ifølge David Ousted havde han læst skuddet på forhånd.

-Jeg læste ham, da han gik til bolden. Jeg syntes, jeg kunne læse, at han ville sparke til højre. Heldigvis gættede jeg rigtigt i dag, siger David Ousted, der samtidig glæder sig over de mange skulderklap:

-Det sjove ved målmandsspillet er jo, at den ene uge bliver man beskyldt for at koste et mål, og den næste uge bliver man klappet på skulderen.

- Det er noget, jeg lever med og ikke tænker så meget over. Jeg gør bare mit bedste hver gang, og det var jo heldigvis nok i dag.

David Ousted mener, at Randers FC havde stor ære af kampen, og at hjemmeholdet havde godt styr på gæsterne fra FC Nordsjælland.

-Det var en højintens kamp, hvor vi var gode i duellerne. Vi var gode til at få bremset Nordsjællands opspil.

- Det var måske ikke den mest polerede fodboldkamp fra hverken vores eller deres side, siger David Ousted, der samtidig erkender, at andenpladsen bliver svær at nå:

- De har et solidt forspring til os nu. Sølvmedaljerne er nok for langt væk. Men når det er sagt, så er jeg ikke en, der opgiver noget som helst. Vi går efter at vinde alle kampe.

Næste opgave for David Ousted og resten af Randers-mandskabet er en udekamp mod bundholdet AC Horsens.

Randers-helt om straffespark: Jeg kunne læse ham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce