Rævelist tæt på at snyde GOG

Olga Assink indledte med et par brændte chancer, men spillede sig op. Her forsøger Sofie Steffensen at få godt fat.
Foto: Nordfoto: Claus Fisker

Rævelist tæt på at snyde GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RUTINE: Virums "gamle rotter" havde nær snuppet sejren i Gudme, men rekorden holder endnu

HÅNDBOLD: Så var det igen nær gået galt for de ubesejrede kvinder i gult. Denne gang mod Virum, der med en flok rutinerede ræve i lange perioder havde godt fat i topholdet, og truslen om det første nederlag var i høj grad reel.

Men GOG-kvinderne er nu en gang åbenbart beskyttet af de højere håndboldguder. I hvert fald hev hjemmeholdet endnu en gang en snæver sejr i hus, og dermed er fynboerne med hollandsk islæt altså fortsat ubesejrede i over et år.

- Nu synes jeg jo, vi styrer kampen fuldstændig i 2. halvleg. De får nogle riposter, som bringer dem tilbage, da vi er kommet foran med fire mål, men det er helt okay, at det er os, der får de to point, sagde GOG-træner Morten Soubak.

Virum lagde klart bedst ud. Navne som Sisse Bruun Jørgensen, Marianne Florman, Maybrit Nielsen og Ulla Carlsen har bunkevis af erfaring, og den brugte de yderst fornuftigt mod GOG, der aldrig fik det sædvanlige kendetegn - 6:0-forsvaret - til at fungere.

Sisse Bruun og stregspiller Maybrit Nielsens samarbejde hang fortrinligt sammen, og gæsterne listede uden dikkedarer foran med 8-4 på det første kvarter.

-Vi får en forfærdelig start, hvor defensiven slet ikke fungerer. Det er første gang, der er scoret så mange mål mod os, men så må jeg også bare sige "okay, men Virum ligger altså heller på femtepladsen for ingenting. Det er et godt hold", sagde Soubak.

Offensivt spillede GOG sig fint igennem til store chancer, men især Elly An de Boer, Saskia Mulder og Olga Assink havde problemer med at udnytte mulighederne.

Stærkest i billedet stod Ditte Andersen, der har ramt en lang, konstant stime, og det er ikke for meget at sige, at der mumles om landsholdsklasse i krogene.

Soubak roterede blandt de otte stamspillere, men ellers blev der ikke gjort brug af bænken. Charlotte Højfeldt, Mette Sjøberg og Camilla Lund beholdt træningsdragten på under hele seancen.

-Jeg havde en fornemmelse af, at vi nok skulle komme igen, og det holdt også stik. Vi dækkede 5:1 i tre kvarter, og det skulle være med de folk, der var på banen, forklarede Soubak.

Den bedste fynske periode omkransede pausen. Først ændrede GOG 8-13 til pausestillingen 13-13, og straks efter pausen fulgte endnu fire gule mål i træk.

Her var Sisse Bruun og kompagni rystede, men de bevarede koldblodigheden og udnyttede de chancer, der bød sig. Så slutminutterne blev uhyre spændende - ikke mindst fordi Soubak på det tidspunkt havde låst sig selv rent udskiftningsmæssigt med tre helt kolde spillere på bænken.

- Vi var måske lidt tyndslidte til sidst, og måske havde jeg skiftet ud, hvis muligheden havde været der. Men jeg tror det egentlig ikke, siger GOG-træneren, der altså viser sin stamme på holdet ubegrænset tillid.

GOGsatte sig igennem via flotte scoringer af Elly An de Boer og Saskia Mulder i slutfasen.

Nu venter en ægte natkasse-top-fræser onsdag klokken 22, når der fløjtes op i Ikast-hallen mod Ikast/Bording.

GOG styrer tilsyneladende direkte mod sejren i grundspillet og dermed en plads i næste sæsons Champions League.

Rævelist tæt på at snyde GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce